GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 16. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Pet ekipa za fudbalsko prvenstvo

Za Treće evropsko studentsko prvenstvo u fudbalu, koje će se održati u Nišu od 11. do 17. jula, u organizaciji niškog Univerzitetskog sportskog saveza, do sada je prijavljeno pet ekipa u muškoj konkurenciji.

- Do sada su prijave za učešće na Evropskom prvenstvu podnele ekipe Estonije, Portugalije, Poljske i naše zemlje, dok se čeka na zvaničnu potvrdu prijave Velike Britanije - rekao je Miša Jovanović, predsednik Univerzitetskog sportskog saveza.

Prema njegovim rečima, iz Izvršnog komiteta evropske Univerzitetske sportske asocijacije kažu da se do 20. maja očekuje potvrda iz još nekoliko zemalja i da će, u zavisnosti od broja učesnika, naknadno biti određen sistem takmičenja. Učesnici Evropskog fudbalskog prvenstva biće smešteni u objektima Studentskog doma, dok će se za utakmice koristiti gradski stadion "Čair", kao i stadioni fudbalskih klubova Železničar, Mašinac, Sinđelić i Jastrebac.

- Učesnici fudbalskog prvenstva sami snose troškove smeštaja i ishrane, što će doneti dobit našim ugostiteljima i verovatno doprineti turističkoj promociji našeg grada - istakao je Jovanović.

D. N. K.


vesti po rubrikama

^Niš

Aranžman o razmeni nepokretnosti između Vojske i grada čeka na saglasnost srpske Vlade
Bojkot dilera odložio prvi sajam automobila
Inspekcija danas zatvara deponiju
Pet ekipa za fudbalsko prvenstvo
Narodni kazan ostaje
      


FastCounter by LinkExchange