GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 16. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Novosađanin Zoran Tovilović (41) poginuo preksinoć u kanjonu Morače

Tražio vodu pa pao u kanjon

Tovilović tražio izvor pored puta, okliznuo se niz liticu i pao u provaliju dublju od 100 metara. Zbog propalog posla na primorju Tovilović je popio pet-šest bensedina, pa mu sestra od tetke nije dozvoljavala da vozi

PODGORICA - Novosađanin Zoran Tovilović (41) poginuo je preksinoć u kanjonu Morače, na putu od Kolašina do Podgorice. Crnogorska policija saopštila je da je Tovilović tražio izvor pored puta, okliznuo se niz liticu i pao u provaliju dublju od 100 metara.

NJegovo telo izvučeno je iz kanjona Morače u kojem se nalazilo nekoliko sati. Istražni sudija Miroslav Bašović je izjavio da je Tovilović pre nego je pronađen u teško pristupačnom terenu možda bio živ. Prema prvim informacijama, Tovilović je u kanjonu Morače izašao iz svog automobila da bi pronašao izvor pitke vode, okliznuo se i pao u provaliju.

Kako saznajemo, Timotijević i Gordana Ilić, takođe iz Novog Sada, koja se policiji predstavila kao njegova sestra od tetke, oko 16.30, pri povratku iz Podgorice, zastali su kod trećeg tunela na putu prema Kolašinu, nakon čega su počeli da se raspravljaju ispred svog "opel kadeta". Neko od vozača koji je u tom trenutku prolazio pored njih prijavio je slučaj prvoj policijskoj patroli na koju je naišao.

Kada su policajci stigli do trećeg tunela, Ilićevu su pronašli oko 300 metara od mesta gde je Timotijević, prema njenoj tvrdnji, sišao da za nju potraži vodu. Ona je, kako su nam saopštili u policiji verziju koju im je devojka ispričala, navodno pokušala da pronađe brata sa kojim se posvađala zato što je on, zbog propalog posla na primorju, popio pet-šest bensedina, pa mu nije dozvoljavala da vozi u takvom stanju. Kada je lekar Ilićevoj saopštio da joj je brat poginuo, pozlilo joj je pa je prebačena u Službu hitne pomoći u Podgorici, a zatim u Centar bezbednosti.

Jedna osoba je izvršila, a još dve osobe su pokušale samoubistvo u subotu u Podgorici, sve u roku od sat vremena. Kako saznajemo u policiji, prvo je sa petog sprata zgrade na Bulevaru svetog Petra Cetinjskog, oko 15 sati, skočio dvadesettrogodišnji Marko Tomović. Nesrećni mladić stradao je na licu mesta iako je Hitna pomoć ubrzo stigla i pokušala da mu pomogne.

Gotovo istovremeno, iz Skadarskog jezera je izvučena jedna osoba koje je pokušala da se udavi. Nešto kasnije, sa jednog od podgoričkih mostova je u Moraču skočio čovek, ali je na vreme spašen. Identitete osoba koje su pokušale da se ubiju u Centru bezbednosti Podgorice nisu želeli da saopšte.

V. Konjević


vesti po rubrikama

^hronika

Novosađanin Zoran Tovilović (41) poginuo preksinoć u kanjonu Morače
Narkomani napadaju pacijente i lekare
Kasni presuda ubicama studenta
Beba nastavlja svedočenje
 


     


FastCounter by LinkExchange