GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 15. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nerviraćete se, pa samim tim možete imati i zdravstvenih neugodnosti. Radi se o hroničnim problemima. Telefonski poziv i kraći put mogu obnoviti vezu. Promena prija, makar i na nekoliko dana. Prihvatite poziv za izlazak - nemate šta da izgubite. Poslovi koje započinjete naredne nedelje, urodiće plodom tek krajem idućeg meseca Budite istrajni u onom što ste započeli. To umete, pa neka vas mali neuspesi ne obeshrabre. Više verujte sebi. Osećate se preporođeno. Hiperaktivni ste. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa. Članovi domaćinstva spremaju prijatno iznenađenje. Naoružajte se strpljenjem. Zdravlje nije tako loše. Problemi sa urinarnim traktom ili ginekološke smetnje mogu biti posledica bakterijske infekcije koja se lako leči. Mnogi pripadnici ovog "luckastog" znaka u fazi su obnavljanja starih emotivnih veza. Seksualno zadovoljstvo je obostrano.

 

RAK LAV DEVICA
Ne budite sujetni i ne vodite raspusan život. Izbegavajte piće i slatkiše - oni su atak na vaše "krhko" zdravlje. Kao po običaju, sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje, kada procene mogu biti pogrešne, a greške evidentne. Imate uspeha u svim poslovima koji su vezani za kreativan rad. Psihosomatske bolesti ćete otkloniti ukoliko otklonite uzrok. To je malo teže, jer stvari ne zavise samo od vas. Tu su i zagađenje vazduha i ozonske rupe, na primer. Niste zadovoljni partnerom. Maštate o idealima kojih, nažalost, nema. Romani i filmovi su kompenzacija za neispunjenost, kao, uostalom, i sve vrste umetnosti. Viši tipovi znaka uživaju u životnim blagodatima, dok se niži muče sa problemima na nivou ličnosti. Mašta je od velike pomoći. Pokušavate da proširite obim delatnosti. Želja za dominacijom i zahtevi koji se trenutno pred vas postavljaju zahtevaju da o svemu dobro razmislite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Morate biti umereniji i odmereniji nego što je svojstveno vašoj prirodi. Ali šta da se radi? Samo ukoliko budete birali reči i postupke, možete profitirati. U protivnom, problemi se umnožavaju. U fazi ste razmišljanja o biznisu i parama. Ali niste raspoloženi za preterano upuštanje u rizik... Iako teže dolazite do cilja, biće sve onako kako ste zamislili. Imate podršku planeta. Dejstvujte munjevito kako biste ostvarili maksimum. Izvesna situacija zahteva štednju, pa morate da smanjite svoje potrošačke apetite. Mogući su problemi u vezi sa ishranom i lekovima. U potrazi za raznolikošću možete preterati. Ukoliko budete razmišljali o putovanjima i poslovima koji zahtevaju istrajnost, bićete zadovoljni. Ali, ako se okrenete rešavanju stvari za koje niste nadležni, a koje se tiču ukućana i prijatelja, samo ćete se nervirati. Okrenite se sebi i sopstvenim zadovoljstvima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Radoznali ste i nestašni. Izuzetno vam prija obavljanje više poslova istovremeno, ali i kilometarski telefonski razgovori. Sa Blizancem ostvarujete uspešnu saradnju na svim poljima, pod uslovom da ste spremni da saslušate njegove žalopojke. Želja za samoćom zasad je konstruktivna. Punite baterije. Pred vama je neumoran stvaralački rad. Sebi ste, a da toga niste ni svesni, zadali više nego što možete da odradite, pa otuda potiče nervna razdražljivost. Ukoliko se kolebate između Vodolije i Škorpije, odlučite se za Bika. On je trenutno osoba koja može najmanje da vas optereti ličnim problemima. Strpljivo privodite kraju jedan po jedan posao. Prija vam samoća, tako da nećete dozvoliti okolini da samo pravi promaju. Razmišljate o putovanju i nekim stvarima koje su ostale nedorečene, a tiču se izvesnog događaja. Pošto su mogući zdravstveni problemi vezani za jetru, savetuje se umerenost u ishrani.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Emocije imaju izuzetan uticaj na imunološki sistem ljudi
Odnos majka-ćerka se s godinama popravlja
Problem savremenih veza sve češće je veća zarada žena
Šefe, prihvatite odgovornost
 


     


FastCounter by LinkExchange