GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 15. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Posle saobraćajne nesreće pronađeno telo Miroslava Pavlovića

Leš isplivao posle pet meseci

Pavlović je 20. novembra prošle godine sa mosta u Sremskoj Mitrovici kolima sleteo u savu sa Ivanom Ristićem i Đurom Igićem i utopio se. Telo je pronađeno 30 kilometara nizvodno od mesta nesreće

ŠABAC - Miroslav Pavlović (20), koji se pre pet meseci posle saobraćajne nesreće utopio u Savi, sahranjen je u rodnom Drenovcu kod Šapca. Skoro celo selo došlo je da majci Mileniji i braći Miloradu i Branku pruži poslednju utehu.

Telo Pavlovića pronađeno je prekjuče u selu Provo, koje se nalazi 30 kilometara nizvodno od mesta nesreće, a identifikovano je u šabačkom medicinskom centru. Tragedija se dogodila 20. novembra prošle godine kada se Pavlović sa drugovima Ivanom Ristićem (18), Đurom Igićem (22) i Predragom Geratovićem (20) vraćao iz Sremske Mitrovice. Ristić je vozio "ladu"koja je iznenada na poledici proklizala i posle više udaraca u ogradu, probila metalnu zaštitu i survala se u reku. Samo je Geratović preživeo. On je uspeo da se izvuče kroz razbijen prozor i promrzao dopliva na obalu. Zaustavio je prva kola koja su naišla i stigao do hitne pomoći.

Ostao je nekoliko dana u bolnici u Sremskoj Mitrovici. Prema njegovoj priči, niko iz društva te večeri nije pio. Bili su pospani, a Ristić je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad kolima. Pavlovićeva majka Milenija nije verovala da joj je sin nastradao jer je bio odličan plivač i bezbroj puta je preplivao Savu. U nesreću je prva posumnjala Igićeva majka Stoja. Pošto joj se sin do jutra nije vratio kući, otrčala je kod Pavlovićeve majke Milenije Avrić, da vidi šta se dogodilo. Posumnjale su na najgore kada se nijedan od njih nije javljao na mobilni telefon.

Dan posle nesreće olupina "lade" je izvučena iz reke, a potraga za telima mladića trajala je danima. Ristić je bio najmlađi, a roditelji su mu te večeri dali kola da sa drugovima ode u Mitrovicu. Kažu da je bio oprezan vozač iako je nedavno dobio saobraćajnu dozvolu. Bio je odličan učenik u šabačkoj srednjoj medicinskoj školi, dok je Pavlović bio uzoran student Mašinskog fakulteta u Beogradu.

Posle pronalaska leša Pavlovića, spasioci su nastavili potragu za telima Ristića i Igića.

M. Eraković


vesti po rubrikama

^hronika

Posle saobraćajne nesreće pronađeno telo Miroslava Pavlovića
Osmostruki ubica iz Konektikata nije želeo više da žive
Streljački vod za Garija
Novi detalji u istrazi ubistva urednika Dana Duška Jovanovića
Prvi znaci oporavka dve devojčice
 


     


FastCounter by LinkExchange