GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Petak, 13. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Bez bojazni, neće vam klavir pasti na glavu. Tek toliko o petku 13. Veza obiluje romantičnim trenucima i sitnom pažnjom. I pored svega, fantazija čini čuda. Spustite se na zemlju. Bavljenje hobijem može biti od koristi, učiniti da bolje funkcionišete. Skoncentrisanije! U komunikaciji koristite nepogrešiv unutrašnji glas. Dobra zabava. Da li ste centralni učesnik ili prisustvujete nekom partiju - svejedno je. Bitno je da vam prija ta "praznična" atmosfera. Nalazite se u fazi promena. Još uvek niste prešli sa reči na dela. Brižljivo planirate izdatke. Opravdano se nadate finansijskom uspehu. Na poslu vešto manipulišete. Uz minimum napora ostvarujete maksimalne rezultate. Šta još hoćete? Okolnosti vam idu naruku. Zdravstvenu situaciju držite pod kontrolom. Nastavite da uzimate vitamine i neće biti problema. S partnerom ste u harmoničnim odnosima. Rezultat je sjajan seks.

 

RAK LAV DEVICA
Prihvatite partnerov poziv da otputujete na idilično mesto. Potrebno vam je - više vama njego NJEMU/ NJOJ. Ne odlažite projekte pošto se propuštene prilike neće više pojaviti. Završite sve pre nego što svi dignu ruke od vas. Razmislite zbog čega loše sarađujete sa okolinom. Ko tu greši? Narednih dana nastupa predah. Osećate olakšanje, jer ste masu problema koji su vas opterećivali ostavili po strani. To što je para uvek malo, za Lavove je normalno stanje. One se stalno žale jer ih je uhvatila potrošačka groznica. Smanjite prohteve. U relativno ste dobrom stanju. Ukoliko ste hiperaktivni, bolovi u nogama upozoravaju da treba usporiti tempo. Ništa alarmantno! Sa partnerom ste u sjajnim odnosima. Slobodne pripadnike znaka očekuje nova veza. Jedna Riba im šalje sanjalačke poglede i jasne signale. Uključite intuiciju u igru. Nemate nerava ni vremena da se opterećujete tuđim brigama

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vodite više računa o tome šta pred drugima pričate o sebi. Niste svesni da možete zapasti u klopku usled nepromišljenog samohvalisanja. Pred vama su novi počeci. Odluka da stavite tačku na ono što vas opterećuje postala je definitivna. Stresovi su evidentni. Oni su glavna pokretačka snaga i aspekt rasta. Poslovi zahtevaju dodatno angažovanje. U prvom planu su kreativne sposobnosti, pa u njima nalazite zadovoljstvo. Istovremeno hranite sujetu. Sve što je loše, ima i dobru stranu. Uskoro dolazi poboljšanje. Vešto skrivate svoje tajne, a ne čuvate tuđe, pa se korigujte! Prićajte samo ako je neophodno. Više ćutite i slušajte. Romantičan susret ili započinjanje strasne veze. Neki Strelci otkrivaju u stalnom partneru nove erotske potencijale. Sve je u znaku strasti. Zapljusnuo vas je talas novih početaka. Nastojte da promene prihvatite kao normalan sled događaja. Tolerantnije se odnosite prema njima.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Opsednuti ste poslom i poboljšanjem finansijske situacije. Očekujte puno iznenađenja kad je o ovom segmentu života reč. Imate moćnu podršku planeta. Ukoliko nastupe problemi, radi se o promeni energetske ravnoteže u organizmu. Više šetnje i fizičkih aktivnosti pomoći će vam da se stabilizujete. Mnogi pripadnici znaka planiraju epohalne promene. Partner svojom ležernošću počinje da ih nervira. Oni bi nešto daleko suptilnije i nežnije. Okrenutost duhovnom radu može vas na momenat osloboditi straha od materijalne nesigurnosti. Životna situacija upravo treba nečemu da vas nauči. Dolazite do rešenja koja vam ranije nisu padala na pamet. Još ako budete istrajni da ih realizujete? U protivnom, kiksevi se nastavljaju. Čuvajte se upletenosti u intrige. Razne priče kolaju oko vašeg imena. Dajete nepromišljene izjave, pa vam je kriv đavo ako zbog njih snosite posledice.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za petak
Pomozite vašem ljubimcu koji je već zašao u godine
Iskustva veterinara
Koja je mačka savršena za vas?
Tabla čokolade pogubna za pse
 


     


FastCounter by LinkExchange