GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 10. 5. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Skloni ste ozbiljnijem pristupu svim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Odličan period za uspeh u sferi filozofije, religije, prava i za putovanja. Iako vam to nije svojstveno, imate želju da se do kraja udubite u problematiku. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnosti. Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Sledi pomoć uticajne osobe. Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način, a ponešto i laskanjem, što vam nije strano. Utešno je to što delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete nekakvom prijemu koji niste planirali. Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, a pošto ste zaboravili kako izgleda biti opušten, svakako će vam prijati. Oni koji su bili sami, mogli bi da se upuste u novu vezu. Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka harmoniji na tom planu.

 

RAK LAV DEVICA
Samoća vam prija, tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite, s obzirom na to da mnoge osobe, iz vašeg i šireg i bližeg okruženja, ovih dana žele da im posvetite svoje vreme, napunićete baterije. Ispoštujte zahtev svog nervnog sistema -odmorite se. On vam poručuje da ste se preforsirali, kako fizički tako i mentalno. Šetnja u prirodi prija. Na okolinu delujete kao magnet, što ne znači da treba da preterujete sa željom za tom da u društvu "držite banku", jer to niko ne voli, iako to vama tako lepo stoji. Pred vama je puno prijatnih zbivanja, koja na prvi pogled ne obavezuju. Ako napravite pravi izbor, očekuju vas vanredno prijatni trenuci. Ovih dana do izražaja dolazi vaša potisnuta ambicija, pa ne bi trebalo da vas čudi ako vam neko ponudi kakvo unapređenje ili slično. Sve to će pojačati potrebu da sebi dokažete sopstvenu vrednost. Sledi uspeh. A ljubav? Mladi pripadnici znaka konačno rešavaju emotivnu zbrku, ostali po starom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ovih dana, danas posebno, oslanjate se na intuiciju, ali vas zato muči i nervoza koja ide u kompletu s njom. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, a ono što se tiče nerava pokušajte da ublažite. Ako ste čuli za prozak ili bensendin, to vam neće biti teško. Čekanje se isplatilo. Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju, a i vi volite da ste "nadležni". Okolina se najzad uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno u svojoj nadmenosti i nadobudnosti. Prvi utisak može da prevari, a vi umete da se korigujete. Stiže obećani dobitak. Izuzetno uspešan i kreativan dan za sve više tipove ovog znaka. Šta god radili, radićete s voljom i lakoćom. Vodite računa da ne preterate s maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Problemi sa kožom u vidu alergije ili nekakve reakcije su na nervnoj bazi.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Umor, loše raspoloženje i loše zdravlje tiču se hroničnih problema, koje niste na vreme registrovali. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje vas ne opterećuju. Pokušajte da činite ono što vas ne zamara. Shvatite da smo kao ljudi ograničeni. Ne rasipajte novac. Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega što ste sigurni da hoćete. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život i smanjite sitne poroke (hranu, cigarete, na primer). Da li ste razmišljali o tome da se bavite i nekim sportom? Uspešni ste u svemu čega se latite, uprkos tome što ste bili krajnje nepromišljeni i brzopleti. Iskoristite to konstruktivno. Napokon možete da predahnete. Aktivnosti vezane za putovanja i odmor su tek pred vama. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, obuzdajte se, jer ni vaš život nije baš bez problema.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za utorak
Intimni veš javna stvar
Da ili ne
Modne zanimljivosti
 


     


FastCounter by LinkExchange