GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 30. 4. 2005.
Nedelja, 1.5.2005.
Ponedeljak, 2.5.2005

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


DEŽURSTVA

NOVI SAD - Autobusi GSP "Novi Sad" tokom praznika (1. 2. i 3. maja) na gradskim, prigradskim i međugradskim linijama saobraćaće po redu vožnje za nedelju i državne praznike, kiosci za prodaju markica neće raditi 1. i 2. maja, dok će 3. maja na svakom terminalu raditi po jedan kiosk i to od 8 do 15 časova - kažu u JGSP "Novi Sad" i dodaju da u "rezervi" imaju nekoliko autobusa koji će 1. maja u slučaju potrebe biti angažovani na linijama koje vode prema Fruškoj gori, gde najveći broj Novosađana, po tradiciji, provodi prvomajske praznike.

Iz Apotekarske ustanove "Novi Sad" obaveštavaju da će tokom dana dežurati apoteke "Liman" (Ulica narodnog fronta br. 10) i "23. oktobar" (Bulevar oslobođenja br. 21), dok će noću, od 20 do 7 časova, dežurna apoteka biti "Bulevar" na Bulevaru Mihajla Pupina br. 7.

Šalteri Elektrodistribucije "Novi Sad" takođe neće raditi do srede, 4. maja, kao ni šalteri Javnog preduzeća "Informatika". Odmaraće i radnici pošta u Novom Sadu, a Glavna pošta i pošta na Limanskoj pijaci danas će raditi od 7 do 14 časova, dok će 1. i 2. maja dežurati jedan šalter u Glavnoj pošti, koji će građanima biti na "raspolaganju" od 8 do 15 časova.

NIŠ - Opšta medicina i Pedijatrija Doma zdravlja od 29. aprila do 3. maja radiće od 7 do 20 časova. Specijalističke službe ginekologije, stomatologije, interne službe, ORL, očno odeljenje i hirurgija radiće od 9 do 15.30 časova. Isto radno vreme imaće i zdravstvene stanice "Bubanj", "Ratko Pavlović", "12. februar" i "Niška banja". Tokom praznika non-stop će raditi apoteka "Ćele-kula", dok će apoteka u Domu zdravlja od 28. aprila do 3. maja raditi od 7 do 20 časova, osim u nedelju.

Niški vrtići neće raditi tokom praznika. Mlekara će svoje proizvode isporučivati i tokom prazničnih dana, dok najveći niški proizvođač hleba "Žitopek" neće raditi u nedelju. Tokom praznika od 8 do 14 sati radiće pošta u Voždovoj ulici, a 30. aprila i 2. maja biće otvorene i pošte u Kalči i Niškoj banji. Gradski i prigradski saobraćaj će se 29. i 30. aprila odvijati po subotnjem, dok će 1, 2. i 3. maja važiti nedeljni red vožnje. Služba objedinjene naplate radiće u subotu, 30. aprila, od sedam do 14 sati, a Služba odvoza smeća neće raditi samo na Vaskrs.

G. J.


vesti po rubrikama

^Srbija

U Vranjskoj banji potomci Borine junakinje ponose se svojom slavnom rođakom
Nišlijka Vesna Stojadinović kandidat je za Ginisovu knjigu rekorda
Lozničani prebrojavaju svoje sugrađane razasute svuda u inostranstvu
Petrovaradin nije nacionalno blago?!
Ikona krasi flašu
Buka u gradu veća od dozvoljene
DEŽURSTVA
   
 


     


FastCounter by LinkExchange