GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 26. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Jedno mesto u loži "Marakane" ostaće prazno i u polufinalu Kupa

Džajić neće doći ni na sledeći derbi

Lično, ne očekujem da će predsednik biti na toj utakmici. Hiljadu puta sam već rekao da će se vratiti tek kada izleči leđa - kaže Milan Vujin

Najbolji fudbaler u istoriji naše zemlje, prema izboru koji je svojevremeno organizovala UEFA, nije bio na utakmici na kojoj je Crvena zvezda, kojom predsedava, pokušala barem da odloži primopredaju šampionske titule.

Dragan Džajić, i dalje prvi čovek Crvene zvezde koji, što u ostavci a što na bolovanju, ne boravi na zvaničnom radnom mestu još od oktobra prošle godine, nije se pojavio na večitom derbiju u subotu. Iako je Skupština našeg najtrofejnijeg kluba odbila ostavku koju je Džajić podneo posle evropske golgote u duelima sa PSV Ajndhovenom i Zenitom, a njegov dolazak na "Marakanu" za duel sa Partizanom bio nezvanično najavljivan po fudbalskoj čaršiji, legendarni fudbaler i višedecenijski rukovodilac Crvene zvezde nije sedeo u loži.

Ni dva dana posle remija kojim su se crveno-beli i definitivno oprostili od titule, na "Marakani" je teško dobiti smisleno objašnjenje zbog čega je predsednik, kome su sve klupske strukture javno izrazile podršku tokom zime i jeseni, propustio možda i najznačajniju utakmicu u sezoni.

- Pa, ja sam hiljadu puta do sada već rekao da će se Džajić vratiti kada bude izlečio leđa. Dakle, kada će to biti, znaće se tek posle njegove posete doktoru Fereu u Francuskoj. Od rezultata tih pregleda zavisi datum njegovog povratka na "Marakanu" - rekao je potpredsednik Zvezde Milan Vujin.

Da li će Džajić prisustvovati predstojećoj bici za drugi trofej, 11. maja, kada je na repertoaru polufinale nacionalnog kupa protiv Partizana, takođe na "Marakani"?
- Ne očekujem to - zaključio je Vujin.

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

Jedno mesto u loži "Marakane" ostaće prazno i u polufinalu Kupa
Fernando Alonso svestan šta mu je pošlo za rukom na VN San Marina
Hidink vapi za besom Milana
Predsednik FS Srbije i Crne gore najavio oštru borbu sa huliganima
Svaka nam čast za maraton
Šakil po ukusu Veljka Bulajića
Gde je Dankana nema, Nagitsi kolo vode
Švajcarski Divac posetio Beograd
 


     


FastCounter by LinkExchange