GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 17. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Osećate premor i to je znak da ste preterali sa poslom,a po neki od vas i sa provodom. Zato danas priuštite sebi malo odmora i uživanja. Jedna poziv iz inostranstva i ka tamo, starom prijatelju može uroditi plodom. Ne preterujte ni u čemu pa ni u jelu i piću i više pažnje posvetite svom zdravlju. Mnoge pripadnike ovog znaka očekuje veliko spremanje u životu. Sa radošću ga prihvatate, mada se pribojavate. Normalno, jer je u ljudskoj prirodi prisutan strah od nepoznatog. Kad biste bili otvoreniji za inovacije, a ne ponekad konzervativni, daleko biste dogurali, ne samo vi već i čitav ljudski rod. Ostaje bezrazložna zebnja pred nastupajućim događajima. Danas vam prijaju vam sve lepe stvari, ljubav i umetnost posebno. Trudićete se da u tom stilu funkcionišete. Fantastično se osećate, pod uslovom da osluškujete svoje unutarnje potrebe i pokušate da ih realizujete. U protivnom, ako se budete žrtvovali isključivo za druge ili opšte dobro, nervoza i nezadovoljstvo ne ginu.

 

RAK LAV DEVICA
Vama se i danas i ovih dana savetuje da se spustiti na zemlju kada je posredi pravljenje planova. Ukoliko imate zdravstvenih problema, pripišite ih planetarnim uticajima. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena malaksalošću, ili upala grla, laringitis i slično, danas je izražena. Odmarajte se. Ostalo, bar danas, može da sačeka. Poššto ste ovih dana neumorno radili i maksimalno se iscrpljivali, moguće je da ste izrazito nervozni, i to u kombinaciji sa stanjem snažne emotivne napetosti. Zapitajte se da li ste možda precenili svoje ne baš sjajne mogućnosti? Ukoliko vam neko stane na žulj ili pokuša da vas ograniči u slobodi kretanja, teško njemu! Dan je kao stvoren za uživanja. Za neke pripadnike vašeg znaka može se reći i da su zaboravili kako to izgleda, ali eto lepe prilike da se podsete. Ljubav, umetnički događaji i mnoštvo drugih ugodnosti trenutno je pred vama. Samo ukoliko nađete "preču" ili "hitniju" preokupaciju, možete da pokvarite prijatne trenutke. Ne dozvolite to nikako!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Valja se učiti strpljenju. Vreme brzo prolazi, pa će, dok trepnete, vašim mukama doći kraj. Razmišljanja o prodaji nekretnina zaista su suluda, odložite ih. Okrenite se sebi, zdravlju, izbegavajte velike skupove na kojime će svi da vas gnjave svojim željama i pričama. Mogućnost da se prehladite postoji. Opšte stanje organizma nije baš idealno. O nečemu intenzivno maštate, a to niste u prilici da ostvarujete. Pošto ne uživate u sadašnjem trenutku, grešite. Želite da se unapred obezbedite, ali vas više okolnosti u tome sprečavaju. Ne paničite, biće sve u redu. Posao koji je aktuelan trenutno vas iscrpljuje više nego što je to normalno. Spremite se za put. Poslovi kojih je oko pet, šest započetih pre vama se odvijaju zadovoljavajućim tempom, ali vi želite da ih ubrzate. Kad bolje razmislite, nemate razloga da požurujete stvari. Ukoliko usporite tempo, bićete zadovoljniji i izbeći ćete izloženost rizicima. Smanjite aktivnosti, pojačajte oprez. Srećno ćete prebroditi krizu. Moguće srčane smetnje.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako situacija, bar za sada obećava, vi ste pesimista. Nepoverenje vas blokira i ograničava u razmišljanjima. To je tipična osobina ovog znaka. Ozbiljno, možda i suviše, gledate na život, težite idiličnoj ljubavi, tako da od stalnog partnera želite da se na izvesno vreme distancirate. Ostvarićete poslovni uspeh. Da budete zadovoljni - malo teže. Ko o čemu, vi, kao i mnoge Vodolije, o ljubavi. Pametno. Treba sve šanse iskoristiti. Niko ne sumnja u to da ćete ostati uskraćeni za nešto, naprotiv. Prija vam osećanje da ste voljeni i da vas partner ne gnjavi prečestim izlivima nežnosti. Imate odrešene ruke na svim poljima. To je ono pravo i ono što je vama, ljubitelju slobode potrebno. Pošto ste se nervirali i iscrpljivali u radu - morate i da se odmorite. Samoća je prava stvar, a nije ni netipična za jenog predstavnika Riba. Pomaže da sredite utiske i napravite planove za sledeće poteze. Jedino partner, pod uslovom da vam nije dosadio, može da vam pravi društvo. Ostali su suvišni. Pravi je momenat za relaksaciju.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Popularna psihologija: Probleme sagledavajte realno i oni će biti upola lakši
Praštajte da biste živeli duže
Kako bez većih posledica preživeti frenetičan životni ritam
Vaše sposobnosti mogu da ostanu neiskorišćene
Ličnost se menja celog života
SMS Bonton
 


     


FastCounter by LinkExchange