GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 14. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Uživate simpatije jedne ekscentrične osobe, čiju moć i eventualnu pomoć zanemarujete. Niste ni svesni koliko će ona biti od značaja za dalji razvoj događaja. Od Škorpija i Lavova danas što dalje. Sve je u znaku novca - ili ga dobijate ili, ne hajući, trošite. Dakle, okupirani ste materijalnim problemima. Danas će biti trenutaka opuštanja i pukih maštanja, a vi inače ne funkcionišete na taj način, tako da se morate postarati da u tome ne preterate. Zaintrigiraće vas vesti s puta ili mogućnost da vi nekuda otputujete. Na svaki trenutak gledate kao na slavlje - kada ste poslednji put bili tako optimistični? Jedan broj pripadnika ovog znaka mogao bi ovih dana da doživi suočavanje s krizom srednjih godina, što je za Blizance nezamislivo. Oni nešto stariji moraju se okrenuti brizi o zdravlju. Prijatelji od kojih ste se najmanje nadali pružiće vam podršku u nekom poslovnom poduhvatu. Imate osećaj da ste premoreni.

 

RAK LAV DEVICA
Sa sujetnom osobom ili nekim ko je na položaju sklapate sporazum ili ste u situaciji da započnete saradnju daleko značajniju nego što to na prvi pogled pretpostavljate. Bik ili Devica je u igri, ali ni Vagu ne treba izbaciti iz igre. Sreću nalazite družeći se sa srodnim dušama i istomišljenicima. Danas se ne snalazite u ovom vremenu i prostoru, nije vaš dan. Nepoželjno je opterećivati se glupostima i rasipati energiju na sve i svašta. Uživajte u malim radostima koje će vam ispuniti dan. Započinje nova, svetlija faza u vašem životu. Ova izjava deluje obavezujuće, ali je tačna. Bićete u situaciji da držite govorancije - ili na nekakvom javnom skupu ili ćete držati "banku" u društvu svojih prijatelja. Stalno ste na nekim slavljima ovih dana, a i rođendan vam se bliži pa se sve namestilo. Fantastično se osećate jer delite sreću svoga okruženja. Prepuštate se uživanjima.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Čini vam se privlačnim poziv nekoga iz okoline da rešavate njegove probleme. Nastojte da obuzdate želju i to izbegnete. Okrenite se sopstvenim propustima i greškama, po cenu da vas proglase sebičnjakom. U svemu pokušavate da nađete zrno mudrosti i proširite znanje. Ništa na svetu nije dostojno da vam pokvari dan, a vi to zaboravljate prečesto. Čak ni onima koji se izdaju za vaše prijatelje nemojte to da dozvolite, čak i kada to konstantno pokušavaju. Okolinu zapanjujete otvorenošću i jasnim ispoljavanjem stavova. Što na um, to na drum. Ne obraćajte pažnju na unutrašnji nemir, niti na izvesne pojave koje su više nego trivijalne da biste od toga pravili dramu. Osećate se preporođeno i to iskoristite. Hiperaktivni ste, ali ipak ne postižete sve što biste danas voleli. Srećni ste zbog povoljnog razvoja porodičnih odnosa.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Iako ćete raditi sami u nekoj vrsti izolacije, u potaji priželjkujete timski rad, susret s prijateljima ili neku sedeljku koju ste isplanirali.Mimo običaja - sanjarite na javi. Pasivnost vas dovodi u konfuzno stanje kada procene i odluke mogu biti pogrešne.
Ukoliko ste još uvek sami, a to bi u ovom periodu bio slučaj s Vodolijama s početka znaka, možete se nadati susretu sa osobom svog života. Očekuje vas puno sreće i lepih trenutaka. Obogatite ishranu voćem i sokovima. Kao po običaju, u ovo doba godine ne oskudevate u volji i energiji. Napeti ste, nervozni, nekoncentrisani. Dobra knjiga ili film, makar na televiziji, mogu da vas opuste i relaksiraju. Konflikt s Jarcem ili Rakom dostići će vrhunac u vreme ručka. U harmoniji ste pre svega sa samim sobom. Znate šta hoćete, a ne možete odlučno da grabite ka cilju.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za četvrtak
Roditeljstvo: Kako da se izborite sa besom
Usvojena deca nisu drugačija
 


     


FastCounter by LinkExchange