GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 10. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Samoća nije pravo rešenje iako vam prija. Posle nedavnih nesuglasica sa partnerom, sada ćete se odlično slagati i razumeti i zato to iskoristite. Svi Ovnovi koji su slobodne mogli bi danas da uživaju u nečijem udvaranju-sa puno stila i šarma. Uverićete se da ta umetnost nije izumrla kada i dinosaurusi. Zdravlje će vam biti odlično. Čir koji vas je mučio dva-tri dana smiriće se. Pokušajte da se što više krećete, bavite nekim fizičkim ili rekreativnim radom, a moglo bi da vam prija i opuštanje u prirodi. Možete se slobodno poveriti članovima svoje porodice ili drugim osobama koje su vam drage. Slobodni, mladi, pripadnici znaka učinite nešto konkretno kada je reč o novoj simpatiji. To je mnogo bolje nego vođenje ispraznih razgovora o tome šta bi bilo kad bi bilo, od kojih nemate koristi. Krenite u otklanjanje barijere jer ćete je savladati sa lakoćom. Prihvatite jedan poziv za izlazak na neko popularno mesto.

 

RAK LAV DEVICA
Pošto ćete se na izvestan način nervirati, misleći da okolina želi da vas "razgoliti", morate korigovati svoj stav. Narednih dana budite manje sebični, a više okrenuti drugima. Morate činiti da bi vam se činilo. Osoba kojoj se poveravate nije adekvatan savetodavac u datoj situaciji i nije blagonaklona prema jednom delu vaše priče. Kad bolje razmislite, možete pričekati i povoljniji finansijski momenat za sprovođenje nekih svojih ideja. Mlađi pripadnici znaka trebalo bi da imaju na umu to da je bolje sprečiti nego lečiti. Dakle, jedini način da izađete na kraj sa zlim jezicima jeste da u korenu zaustavite ogovaranja. Samo Strelac može sa vama izaći na kraj. Bićete spremni da se pretvarate i da pričate više nego što je potrebno, i to radi ostvarenja nekih planova. Iako važite za iskrene i otvorene osobe, plivaćete u glumatanju kao riba u vodi. Odnosi sa Bikom su komplikovani. Pojačajte dozu razuma i strpljivosti. Preosetljivost i emocije sada nisu vaša slaba strana.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Savetuje se druženje sa pripadnicima znakova iz vaše, vazdušne grupacije ili sa bliskim osobama, oni će vas razumeti. Ukoliko budete preterivali u tvrdoglavosti prema partneru koji to ničim nije zaslužio, nećete se osećati dobro. Na finansijskom planu sledi izvesno olakšanje. Uspećete da nađete izvore novca za nešto što vam je neophodno i hitno. Pred vama je puno poslova koji zahtevaju strpljenje i metodičan pristup, a o kojim razmišljate već danas. Do rezultata neće doći tek tako. Ali, samo napred. Dobro planiranje predstavlja osnovu uspeha u vašem slučaju. Ne dozvolite da sada, kad je "voda krenula na vašu vodenicu", sve ostane bez konkretnih rezultata ili berićeta.. Razmišljate o tome šta treba da preduzmete kako biste poboljšali kvalitet sopstvenog života. Niste ni nesrećni ni nezadovoljni, a ipak nemate mira. Čuvajte svog partnera i njegovo strpljenje, u protivnom, on se sprema da vam postavi određene uslove, koje biste trebalo, zarad blagostanja, prihvatiti.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ono što deluje zabrinjavajuće na vas jeste bezrazložni pesimističan stav prema životu. Imate osećaj da gubite strpljenje. Udaljili ste se od važnih osoba u svom životu, a one neprestano misle na vas. Biti u blizini ne znači i bliskost. Pošto ste u znaku novog posla, razradite sve do najsitnijih detalja. Razlog za nezadovoljstvo leži u potisnutim emotivnim željama i potrebi za nezavisnošću. Nerviraju vas svi koji se ponašaju drugačije. Od savetodavaca dobijate nervni napad, a od dušebrižnika vam se diže kosa na glavi. Nesigurnost i neizvesnost vaši su glavni neprijatelji, oni mogu da pokvare i lepe trenutke i vrate vas unazad. Primetili ste da ništa ne pada s neba, da ste za sve što ste postigli morali da dobro zasučete rukave. Pa tako i novi projekat o kome razmišljate traži vašu izuzetnu pronicljivost. Savetovati Ribama da budu usresređene, fokusirane znači tražiti da se odreknu dela sebe. Pokušaće da posluša, ali će sve ostati na tome.

 


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Da li ste dinosaurus ili delfin
Dajte oduška besu
Na šta ste sve spremni zbog posla
   


     


FastCounter by LinkExchange