GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 5. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 


Čanak: Nisam ja, SRS preti Maji Gojković

BEOGRAD - Gradonačelnik Novog Sada Maja Gojković izjavila je da sumnja da pretnje smrću koje dobija poslednjih dana dolaze iz okoline predsednika LSV-a Nenada Čanka.

"Ako bude dobro ispitano, saznaćemo odakle potiču pretnje. Vrlo je važno da je Srđan Bajić, koji mi je poslao preteći mejl, član LSV-a. Njegov otac je u predsedništvu te stranke i to podgreva moje sumnje da se meni preti iz Čankove okoline", prenele su agencije izjavu Maje Gojković u emisiji "Kažiprist" B92.

Čanak je u izjavi Beti juče odbacio optužbe da stoji iza pretnji: "Svaka pretnja koja je njoj upućena može biti samo unutarstranački sukob, a nikako nešto drugo, jer je poznato da radikali stoje iza svih sličnih pretnji". On je dodao da pretnje Srđana Bajića, na koje se poziva Gojkovićeva, nisu nikakve pretnje već imejl koji je upućen na adresu gradonačelnice i u kojem je pisalo "Vojvodina Vojvođanima".

- Ako ona taj slogan doživljava kao pretnju zbog koje treba tražiti policijsku zaštitu, onda će verovatno na slogan "Novi Sad Novosađanima" tražiti uvođenje vanrednog stanja - kazao je Čanak.


vesti po rubrikama

^politika

Oliver Ivanović, nosilac Srpske liste za Kosovo i Metohiju, za Glas
Lazarević sarađuje s Haškim tribunalom
U centralnoj Srbiji živi više od 200.000 raseljenih sa Kosmeta
Pavković Hag shvata lično
Čanak: Nisam ja, SRS preti Maji Gojković
Korać: BIA me prisluškuje
Tadić s Putinovim izaslanikom
Pragmatično: Vožnja s narodom
 


     


FastCounter by LinkExchange