GLAS JAVNOSTI  

 

I n t e r n e t   i z d a n j e

Nedelja, 3. 4. 2005.

 
 

Glas javnosti 24 sata sa Vama... najnovije vesti iz zemlje i sveta...

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Zdravstveni problemi imaju veze sa organima za varenje. Dalje od slatkiša, ali i od jake hrane. Bićete i zdraviji i lepši. Potrebno vam je malo topline u ovim promenljivim danima. Odnosi sa partnerom su zahladili. Ljubomora i želja da špijunirate partnera nikuda ne vode. Smatrate da ste zaslužili više. Niko ne ume da preceni sebe i sopstvene kvalitete kao što to umeju Bikovi. Ne dozvolite sebi da uletite u zamku. Sjajno izgledate i isto tako se osećate. Prisustvo zanimljivim događanjima čini vas još srećnijim i zadovoljnijim. Ludo i nezaboravno! Završavate važan poslovni projekat, što vas čini zadovoljnim. Javno priznanje vas inspiriše da započnete nešto novo. Dobra zarada je na pomolu! Zaljubljen čovek kao vi - i srećan je i zdrav. Nemate vremena da se opterećujete problemima. Zubi i kosti su slabe tačke organizma. Nekome polazi za rukom da na velika vrata uđe u vaše srce i vašu dušu.

 

RAK LAV DEVICA
Rešavate da zbog nekoga investirate u budućnost. Ukoliko ste slobodni, flert je na pomolu. Pokušajte da budete velikodušniji prema neprijateljima. Oni su vas i stimulisali da se dokažete, budete bolji i kvalitetniji. Uživate u lepim i luksuznim stvarima, kojima ste okruženi. Vaša snobovska priroda dolazi do izražaja. Još ako vam materijalne okolnosti dozvoljavaju da sebi priuštite luksuz, biće fantastično! Ne možete da se požalite na posao, niti na zaradu. Sve se odvija na više nego zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je vaša brzopletost. Zdravlje je relativno dobro, ako se izuzmu problemi u vezi sa kilažom. Pojačan apetit i uživanje u hrani čine svoje. Obuzima vas strah od ljubavi, koji je zapravo strah od promena. Lakše vam je da tvrdite pazar nego da se bacite u zagrljaj voljenom biću, pa ste inertni i nedovoljno aktivni na emotivnom planu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pokušajte da oslušnete potrebe drugih. Niste vi sami na svetu. Posebno budite tolerantniji prema mlađim ukućanima. Ukoliko ste shvatili da lepota življenja leži u malim stvarima, na pravom ste putu. Ukoliko niste, šta da se radi? Valjda ćete se i vi opametiti. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija više nego ikad. Budite uporni, ali odmereni jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Nastupilo je trenutno poboljšanje. Lakši hormonski disbalans prolaznog je karaktera. Seks je pravi način da uspostavite ravnotežu. Puno lepih trenutaka nalazite, ako ne u zagrljaju voljene osobe ono u kreativnom radu. Pošto ste po prirodi praktični, pokušaćete da ova dva segmenta života objedinite. Život je lep, te stoga treba maksimalno uživati u svakom trenutku. Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji. Branite se od negativnih uticaja i rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo delimičan uspeh.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate. Morate se izboriti sa glavnim neprijateljem - sujetom - ukoliko želite da uspeh bude kompletan. Svi problemi sa zdravljem u vezi su sa ishranom, pa ne budite neurotični. Ustalite obroke! Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više "radite", jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite. Savetuje se da više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti, jer ste malčice preterali. Teško vam je da budete i spontani i ozbiljni u isto vreme, ali takav je život! Nalazite se pred mnoštvom značajnih promena. Ne dozvolite sebi da "uprskate stvar". Samo direktna akcija vodi ka uspehu. Niste zadovoljni poslom, niti načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se. Problemi sa kukovima, išijasom, reumatizmom.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

Horoskop za nedelju
Spasite se manipulisanja odlučnošću i samopoštovanjem
Karijera + porodica = neverovatno ali moguće
Izbor melodije na mobilnom otkriva vaš karakter
Sredovečni ljudi tvrdokorniji od starih
Za šefove biraju pre pozitivce nego pametne
Dobar menadžer: simpatičan, ali ne i histeričan
 


     


FastCounter by LinkExchange