[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 28. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka ili bliskim osobama, jer će vas oni razumeti. Ukoliko budete preterivali u tvrdoglavosti prema partneru, koji to ničim nije zaslužio, loše ćete se osećati. Na finansijskom planu sledi izvesno olakšanje. Uspećete da nađete izvore novca za nešto vam što je neophodno i hitno. Pred vama je puno poslova koji zahtevaju strpljenje i metodičan pristup, a o kojima razmišljate već danas. Do rezultata neće doći tek tako. Ali samo napred. Dobro planiranje predstavlja osnovu uspeha u vašem slučaju. Ne dozvolite da sada, kad je "voda krenula ka vašoj vodenici" sve ostane bez dogovora ili ugovora i potpisa.. Razmišljate o tome šta treba da preduzmete kako biste poboljšali kvalitet sopstvenog života. Niste ni nesrećni ni nezadovoljni, a ipak nemate mira. Čuvajte svog partnera i ne igrajte se njegovim strpljenjem, u protivnom, on se sprema da vam okrene leđa i nađe nekoga manje komplikovanog. Ali, zapitajte se, možda vi baš to želite?!

 

RAK LAV DEVICA
Ono što vas brine, jeste bezrazložni pesimistički stav prema životu. Imate osećaj da gubite strpljenje. Udaljili ste se od važnih osoba u svom životu, a one neprestano misle na vas. Biti u blizini ne znači i bliskost. Pošto ste u znaku novog posla razradite sve do najsitnijih detalja. Razlog za nezadovoljstvo leži u potisnutim emotivnim željama i potrebi za nezavisnošću. Nerviraju vas svi koji se ponašaju drugačije. Od savetodavaca dobijate nervni napad, a od dušebrižnika vam se diže kosa na glavi. Sujeta je vaš glavni neprijatelj, ona može da pokvari i mnoge lepe stvari i vrati vas unazad. Primetili ste da ništa ne pada s neba, da ste za sve što ste postigli morali da zasučete rukave. Pa tako i novi projekat o kome razmišljate traži vašu izuzetnu pronicljivost. Savetovati Devici da bude direktna i otvorena nije zaista teško. Pokušaće da posluša, ali će sve uradi po svome- zakukuljeno!

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Samoća nije pravo rešenje iako vam prija. Nakon nedavnih nesuglasica sa partnerom, sada ćete se odlično slagati i razumeti i zato to iskoristite. Sve Vage koje su slobodne mogle bi danas da uživaju u nečijem udvaranju- sa puno stila i šarma. Uverićete se da ta umetnost nije izumrla kada i dinosaurusi... Zdravlje će vam biti odlično. Smiriće se čir koji vas je prethodna dva- tri dana mučio. Pokušajte da se što više krećete, bavite se nekim fizičkim ili rekreativnim radom, a moglo bi da vam prija i opuštanje pored vode ili u prirodi. Možete se slobodno poveriti članovima svoje porodice ili drugim osobama koje su vam drage. Slobodni, mladi, pripadnici znaka, učinite nešto konkretno po pitanju nove simpatije. To je mnogo bolje nego vođenje ispraznih razgovora i prepričavanja rečenica koje ste razmenili. Krenite u otklanjanje barijere, jer ćete je savladati sa lakoćom. Prihvatite jedan poziv za izlazak na neko fensi mesto.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pošto ćete se na izvestan način nervirati misleći da okolina želi da vas "razgoliti" morate korigovati svoj stav. Narednih dana budite manje sebični, a više okrenuti drugima. Morate činiti da bi vam se činilo. Osoba kojoj se poveravate nije adekvatan savetodavac u datoj situaciji i nije blagonaklona prema jednom delu vaše priče. Kad bolje razmislite, možete pričekati i povoljniji finansijski momenat za sprovođenje nekih svojih ideja. Mlađi pripadnici znaka trebalo bi da imaju na umu to da je bolje sprečiti nego lečiti. Dakle, jedini način da izađete na kraj sa zlim jezicima je da u korenu zaustavite ogovaranja. Samo Strelac može sa vama izaći na kraj. Bićete spremni da se pretvarate i da pričate više nego što je potrebno, i to u cilju ostvarenja nekih planova. Iako važite za iskrene i otvorene osobe, plivaćete u glumatanju kao riba u vodi. Odnosi sa Bikom su komplikovani. Pojačajte dozu razuma i strpljivosti. Preosetljivost i emocije sada nisu vaša slaba strana.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak
ZDRAVO ZDRAVO

19:45h

Prepoznajte stres i borite se protiv njega

19:50h

Jednom carski rez, uvek carski rez?

19:55h

Održite srce zdravim

20:00h

Sve o cirozi jetre

20:05h

Čitanje u polumraku ne škodi očima

20:10h

Previše vitamina E može da naudi

20:15h

Nove "Blendamed" paste za zube

20:20h

Medicinske zanimljivosti

20:25h

Pitamo lekara: Krv u stolici

20:35h

Fitnes: Nekoliko centimetara manje

20:40h

Da li da jedem pre ili posle treninga?

20:45h

Bodibilding: Fazoni za bolje oblikovanje
   


     


FastCounter by LinkExchange