[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 28. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


TAJM AUT

 

Ne ljuti se, Siniša

Piše Miodrag Zarković

Te 1999. godine, što bi rekao Bane Bumbar, bombardovali su nas NATO avioni, povukli smo vojsku i policiju sa Kosmeta, a zahvaljujući slobodnim udarcima Siniše Mihajlovića osvojili smo bod protiv Hrvatske usred Zagreba i plasirali se na Evropsko prvenstvo.

Te 2000. godine, nastavio bi Bane Bumbar, srušili smo Slobodana Miloševića, pala je i Klintonova klika u Americi, a mi smo se obrukali na Evropskom prvenstvu jer je kompletna taktika reprezentacije bila zasnovana na slobodnim udarcima i daljinskim dodavanjima Siniše Mihajlovića.

Te 2005. godine, što bi rekao Siniša Mihajlović kada bi glumio Baneta Bumbara, neke dnevne novine povezale su Dinkića sa nekim "kiparskim" parama, Suzana Mančić je dokazala da posle "onoga" nema kajanja, ali može da bude plakanja, a ja sam se naljutio na Iliju Petkovića što me nije pozvao za utakmicu protiv Španaca.

Te 2006. godine, pričaće, nadamo se, neki budući Bane Bumbar, Pink više nije bio najgledanija TV stanica u Srbiji, Čeda Jovanović je najzad prestao da kuka kako je mnogo ugrožen zato što je mnogo pametan, a mi smo igrali na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iz usta ovog budućeg Baneta Bumbara u Božije uši! Valjda se Siniša Mihajlović neće ljutiti ako neka druga stanica prestigne Pink, Čeda oprosti sam sebi što je mnogo pametan, a Petko nadmudri Aragonjesa, pobedi Špance i odvede plave na Mundijal. Ako se sve to zaista ostvari, ne ljuti se, Siniša!


vesti po rubrikama

^sport

17:10h

Stanković: Gde mi udarimo, tu više trava ne raste

17:15h

Dragan Okuka: Čvrsta sredina sve rešava

17:25h

Aragonjes najavio za duel sa SCG istu postavu kao protiv Kine

17:35h

Babović: Nemamo kompleks Zvezde

17:50h

Aleksandar Trifunović: Trči, Zvezdo, trči

18:00h

NBA: Vodio bi Peđa, ali koga?!

18:15h

Neuspeh plavih stonotenisera u Danskoj

18:30h

Olivera spremna za Bostonski maraton

18:40h

Uprava za sport registrovala SAS

18:55h

Tajm aut: Ne ljuti se, Siniša
   


     


FastCounter by LinkExchange