[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 22. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Veliko sređivanje bašta

NOVI SAD - Javno komunalno preduzeće "Novi Sad" juče je počelo sa realizacijom Programa uklanjanja baštenskog otpada, koji će se sprovoditi sve do 25. novembra. Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se, dva puta mesečno, odnositi iz nasilja sa individualnim tipom stanovanja.

Iz "Čistoće" upozoravaju građane da se raspored odnošenja baštenskog otpada razlikuje od rasporeda odnošenja kućnog smeća. Kako se ističe, veoma je bitno da baštenski otpad građani iznose tačno utvrđenog dana za naselje u kom stanuju. Raspored rada ekipa građani će dobiti na kućnu adresu, a o njemu će "Čistoća" javnost redovno obaveštavati putem sredstava informisanja.

"Baštenski otpad će se odnositi posebnim kamionima, radnim danima u prepodnevnim časovima, a otpad iz svojih bašta građani treba, do 6 časova ujutru, da ostavljaju ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće.

Ovaj otpad treba da bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje, ukoliko se ne može drugačije složiti, treba da bude povezano u snopove", kažu u "Čistoći" i dodaju da će se baštenski otpad danas odnositi iz Kaća, Salajke i Podbare, a "Čistoćine" ekipe će sutra raditi u Rumenci, Sajlovu, Adicama i Avijatičarskom naselju.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

17:04h

Novi Sad: Dom zdravlja i dalje ima dva direktora

17:12h

Zrenjanin: Odbornici raspravljaju o "Jugoremediji"

17:19h

Novi Sad: Veliko sređivanje bašta

17:27h

Zrenjanin: Redovi za "vazdušarinu"

17:34h

Inđija: Izmenjena setvena struktura

17:42h

Poplavljeni obori u Sečnju
   


     


FastCounter by LinkExchange