[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 10. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak


OVAN BIK BLIZANCI
Započeli ste "tajni rat" u kome pobeđuje mudriji. Pokušajte da nežnošću razoružate partnera. On je toliko ljut da se sprema na žestok obračun. Ne igrajte se sa tuđim osećanjima. Partner je primetio da igrate dvostruku igru, pa se sprema na revanš. Uozbiljite se ako želite da ga sačuvate. Nalazite se u konfliktnoj situaciji rastrzani između emocija i razuma. Preispitujete neke reči i postupke. To stanje se zove mentalna autodestruktivnost. Nezadovoljstvo poslom, ali i nemogućnost izlaza iz ćorsokaka. Stanje je poprimilo alarmantne razmere. Nešto treba preduzeti. Problemi sa grlom su posledica prehlade i nekontrolisanog konzumiranja cigareta. I na jedno i na drugo možete uticati pravilnom organizacijom života. Dok mudrujete tražeći idealnu kombinaciju, vreme prolazi. Trebalo bi da se setite da je sutra rok za plaćanje nekih prispelih obaveza ili dugovanja. Red je!

 

RAK LAV DEVICA
Neke dame maštaju o bogatom, zgodnom i pametnom partneru. Da li vi imate sve ove atribute? Za početak ćete se zadovoljiti ukoliko ima para. Idealistički pristup problemima uništava vas. Kad se opametite, biće kasno. Zreliji pripadnici znaka razmišljaju o susretu sa osobom kojoj im je teško da pogledaju u oči, ali sami su za to krivi. Bavljenje raznim poslovima i sportom pomaže vam da se fantastično osećate. Strelac je osoba na koju se možete u potpunosti osloniti. Pored odlične poslovne saradnje, emotivnog slaganja, nadajte se i nečem ozbiljnijem. Ova kombinacija je idealna za stvaranje potomstva. Bacite se na posao. Šta čekate? Lav pokušava da vas izbaci iz koloseka, ali se vi ne date. Dotična osoba ne može da pretpostavi koliko ste žilavi i otporni. Pošto su moguća uznemiravajuća iskustva vezana za porodicu, poželjno je biti spreman na tu varijantu. Dan je odličan za pisanje i rekapitulaciju zbivanja, ali ne i za nove početke.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmenjujete ideje sa osobama ženskog pola. Ukazuje se odlična prilika za putovanje, a pošto ste materijalistički orijentisani, kalkulišete kako da iz te situacije profitirate. Uspećete, ne sekirajte se, mada investirate u pogrešne osobe i stvari. Nervoza je posledica preteranog rada. Manje tračarite! Nagoveštaj zbivanja u oblasti prema kojoj ste najosetljiviji - ljubav, deca, ali i rešavanje finansijskih pitanja. Partner vam donosi poklon i po ko zna koji put vas ubeđuje u ispravnost svojih postupaka. Ne budite namćor, već mu oprostite. Iznenadite i vi njega. Iako se najbolje osećate kad ste voljeni, pokažite da umete i da volite. Nudi vam se odlične prilike za razvoj mentalnih i praktičnih sposobnosti. U fazi ste poslovnog uspeha. Iako pokušavate da se usaglasite sa Vodolijom, trenutno je dobitna kombinacija Devica. Jedino ona može da vas smiri svojim zdravim rezonima. Međusobno se tešite i pomažete jedno drugom. Za nervozu ima sijaset razloga.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako ste nervozni i ne možete da se kontrolišete, znajte da je jedan od razloga premor. Pokušajte da poslove svedete na minimum i u miru, uz knjigu ili kompjuter, provedete slobodno vreme. Već ste postigli stvari koje donose vidljive rezultate, pa kratak predah ne može da škodi. Lav od vas nešto očekuje. Pred vama je sjajan dan. Doduše, prijatelji pokušavaju da vam pokvare raspoloženje, ali, budući da ste ojačali, neće uspeti. Partner je spreman da pomogne u rešavanju zajedničkih problema, mada ste vi, sve neskromniji, što je on galantniji. Previše razmišljate o novcu, a malo o štednji. Šta ste uradili, uradili ste. Morate da se zaustavite i razmislite o sledećim potezima. Ukoliko brzopleto krenete u akciju, biće više štete nego koristi. Na emotivnom planu je stagnacija normalan redosled događaja. Ne može uvek da vam teče med i mleko. Bika ostavite malo po strani.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Roditeljstvo: S talentom se rađa, umetnik se postaje

19:55h

Pomozite detetu da lakše nauči da čita

20:10h

Vrele stolice
   


     


FastCounter by LinkExchange