[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Sreda, 2. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu


OVAN BIK BLIZANCI
Nervni sistem je na udaru, a samim tim i mnogi drugi problemi koje idu iz glave. Radi se o psihosomatskim bolestima. Nikako da se smirite. Maštate o novoj ljubavi. Umesto da budete zadovoljni onim što imate i učinite vezu kvalitetnijom, vi se svađate. Koncentrišite se na vrednije stvari, prvenstveno na ljude. Materijalne vrednosti su prolazne. Družite se i budite galantniji. Ulazite po stohiljaditi put za poslednjih godinu dana u životno poglavlje i to tako što uspešno savladavate zaostale probleme. Jedna odluka iz korena menja vaš pristup problemu. Plašite se promena. Obim posla je manji, a samim tim i zarada. Ne strahujte unapred zbog toga što situacija izmiče kontroli. Nikad se ne zna zašto je to dobro. Zdravstvena situacija se popravlja, jer kontrolišete ovaj deo života. Odlučili ste se za dijetu, unoseći u organizam samo najneophodnije. Još uvek nije momenat za pravu vezu.

 

RAK LAV DEVICA
Strah od promena veći je nego što izgleda. Rakovi vole ustaljene "šeme", makar one bile i loše. Uskoro slede događaji za koje se morate pripremiti. Red je da i vi započnete nešto značajno. Dosta ste bili onaj koji trpi. Napokon dolaze lepe stvari. Neka vas ne iznenadi situacija u kojoj ćete biti neodlučni. Potražite savet stručnjaka za onu oblast u kojoj imate problema. Samo ćete tako prevazići krizu. Morate sve poslove obavljati u okviru zakonskih normi, kako biste izbegli probleme sa sudskim organima i druge nevolje. Oprezno sklapajte ugovore. Vremenske promene utiču na slabu tačku vašeg organizma, krvni pritisak. Ne nervirajte se zbog svake sitnice i preduzmite mere zaštite. Bikovi su ovih dana za vas fatalni. Mogu vam ponuditi nešto novo i uzbudljivo. Ukoliko se prepustite njihovom šarmu, problemi će vam se činiti kao rukom odneseni. Strpljenje i samo strpljenje. Nemojte misliti da se samo vama dešavaju sitni pehovi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Razmislite o tome u čemu grešite i pokušajte da nešto u sebi menjate. Vage, koje inače donose hladnokrvne odluke, u konkretnom slučaju se ponašaju u skladu sa snažnim emotivnim diktatom. Opterećeni ste poslovima više nego što mislite. Toliko radite da o odmoru možete samo da sanjate. Iako vam planete šalju opominjuće vibracije, ne obazirete se. Nastojte da se prema ukućanima odnosite hladnokrvnije i razumnije. Ne nervirajte se. Najzad imate osećaj da je osoba pored vas prava; bilo da se radi o prijateljstvu, saradnji ili partnerstvu. Vatreni Strelac, sentimentalna Riba ili hiperaktivni Blizanac, kogod da je, pun je pogodak. Pod uslovom da se kontrolišete i u izvesnim situacijama budete neutralni, isplivaćete iz problema. U protivnom... Da vam je lako - nije, ali ste najzad smogli snage da se prilagodite izvesnim životnim prilikama. Sve je u znaku toga da ne smete simpatije da stavite na pogrešnu stranu.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Bez obzira na to da li radite ili učite, budite koncentrisani. Mala nepažnja može biti fatalna. Tu, nažalost, stanje nije idealno. Razmislite u čemu grešite kad je zdravlje u pitanju. Analitičnošću i zdravim rezonima problem svodite na minimum. Sa partnerom su mogući sukobi zbog loše komunikacije. Ne budite isključivi, pošto zbog toga možete snositi posledice. Kriza kroz koju prolazite neminovna je, ukoliko želite da budete bolji. Digli ste ruke od materijalnih stvari, ali ove sedmice, upravo kad se najmanje nadate, rešavate i taj problem. Odnosi sa okolinom, prvenstveno sa saradnicima, zasnivaju se na uzajamnom poštovanju. Odlično funkcionišete. Ukoliko se izuzmu problemi sa organima za varenje, posebno sa želucem, sve ostalo je u redu. Budite manje analitični u vezi, jer se partner uz vas oseća kao da je kod psihijatra. Prijaju vam druženja sa osobama venerijanskog tipa. Čuvajte se krađe u gradskom prevozu ili besomučnog trošenja novca.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:40h

Nega: Rešite se problema sa kožom

19:50h

Nega: Sprečite sušenje i pucanje usana

20:05h

Nega: Pokažite noge

20:15h

Šminka: Ovo će biti leto u boji!

20:25h

Za zdraviju i dužu kosu

20:40h

Saveti za lepotu
   


     


FastCounter by LinkExchange