[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 1. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Večernji list: Posle serije provokacija, glumac Dragan Bjelogrlić se potukao sa zagrebačkim paparacima

Bjeli pao mrak na

oči zbog Severine

Žao mi je, nije trebalo tako da reagujem, to nikom ne treba, ali tako nešto u životu nisam doživeo i nisam navikao na takve situacije. Previše je tog dana bilo provokacija i tendencioznih koincidencija oko mene, drskosti i bezobrazluka fotografa koji su me na kraju toliko izbacili iz takta da mi je pao mrak na oči. I tada se dogodilo to što se dogodilo... - izjavio je juče zagrebačkom Večernjem listu naš beogradski glumac Dragan Bjelogrlić, koji je u petak uveče, piše Večernjak, pred zagrebačkim restoranom "Ferenčina" "imao bliski susret s trojicom tamošnjih fotografa, od kojih je jedan zaradio i pravi filmski udarac glavom o glavu".

Čitava priča, piše list, počela je još u petak po podne kad je Bjelogrlić, kako je ispričao, mirnog i širokog srca stigao iz Beograda na snimanje tok-šou programa pevačice-voditeljke Alke Vuice, koji se emituje na Novoj TV. Pošto ga je Alka na polovini intervjua - taman kad je počeo da joj priča kako sprema poslovni projekat sa Severinom - zbunila pitanjem: "Priča se da se zabavljaš sa Severinom...".

U pauzi snimanja nenajavljeno su mu prišli novinarka i fotoreporter nedeljnika Story, koji su mu postavili isto pitanje. - Uopšte mi nije bilo jasno o čemu govore i ona i Alka, niti šta hoće od mene. Posle snimanja otišao sam na večeru u taj restoran sa Severinom i njenim društvom jer smo hteli da razgovaramo o poslu, a fotografi su krenuli za mnom. Kad smo izašli, iz mraka su iskočila trojica paparaca i počeli da nas besomučno fotografišu.

Severina se vratila u restoran, a ja sam krenuo prema automobilu. Nastavili su da trče za mnom. - Zastao sam i pitao ih: "Pa dobro, ljudi, je l' više bilo dosta? Gde je kraj ovome i šta hoćete od mene - da vam slupam aparate ili izvadim film?", a na to mi je jedan od njih odbrusio da je to digitalac pa sam još ispao i kreten... - ispričao je Bjela, dodavši da su bili sve bezobrazniji, pa su u jednom trenutku počeli i da se guraju.

- Dok smo se mi tako čerupali pred autom, jedan je viknuo: "Slikajte, slikajte..." i pobegao, a za njim i ostali. Dodao je i da je u Zagreb došao s poslovnim planovima, a vratio se razočaran i s velikom gorčinom. - Ako su to meni uradili, mogu zamisliti šta tek rade Severini - zaključio je Bjela.

Priredila S. Đ. P.


vesti po rubrikama

^ljudi i dogadjaji

16:31h

Karling, olimpijski sport veoma omiljen u inostranstvu, najzad i u Srbiji

17:06h

Subotičani pronašli ostatke građevina iz srednjeg veka

17:23h

Večernji list: Posle serije provokacija, glumac Dragan Bjelogrlić se potukao sa zagrebačkim paparacima

17:44h

Lovci se na Zlatiboru takmičili i u streljaštvu

17:58h

Zanimljivosti: Majkl Džekson nema pojma o seksu
   
 


     


FastCounter by LinkExchange