[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 1. 3. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ističe rok za isplatu 39 miliona dinara koliko Toplana duguje za isporučeni gas

Od danas ponovo

bez grejanja?

Do petka prikupljeno oko 20 miliona dinara, dok se podaci o naplatama posle toga i dalje obrađuju. Petočasovna restrikcija ili potpuna obustava gasa, odlučiće predstavnici "Jugorosgasa"

Nišlije bi mogle već danas da ostanu bez grejanja jer ističe rok za isplatu 39 miliona dinara koliko Toplana duguje "Jugorosgasu" za isporučeni gas. Ukoliko celokupan iznos ne bude prikupljen, samo od predstavnika "Jugorosgasa" zavisi da li će se Nišlije ponovo suočiti sa petočasovnom restrikcijom ili će isporuka gasa u potpunosti biti obustavljena.

- Toplana je u poslednjih nekoliko dana pojačala napore da prikupi potrebna sredstva. Novac se ne prikuplja samo preko objedinjene naplate sa Medijanom, već građani svoje račune mogu da plate i direktno u Toplani u novootvorenom sektoru za uplate, dok se sa najvećim dužnicima direktno kontaktira - kaže Dušan Todorović, savetnik za odnose sa javnošću JP "Toplana".

Prema njegovim rečima, do petka je prikupljeno oko 20 miliona dinara, što je skoro polovina iznosa, dok se podaci o prikupljenim sredstvima u subotu i ponedeljak i dalje sumiraju i ne može se sa sigurnošću utvrditi da li će dug prema "Jugorosgasu" biti u potpunosti vraćen.

- Iznenađuje nesavesnost dela korisnika koji, uprkos svim apelima, i dalje ne izmiruju svoje obaveze, dovodeći svojom nekorektnošću u nevolju i obdaništa i škole koje ukoliko ostanu bez daljinskog grejanja mogu da imaju probleme sa održavanjem nastave.

D. N. Kostić


vesti po rubrikama

^Niš

18:03h

Ističe rok za isplatu 39 miliona dinara koliko Toplana duguje za isporučeni gas

18:11h

Gde su i šta rade gradski funkcioneri na (privremenom) odsustvu

18:19h

Sportski klubovi čekaju rebalans

18:23h

Centar za hendikepirane
        


FastCounter by LinkExchange