[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 19. 2. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Medija centar u "Spensu"

NOVI SAD - Sportsko poslovni centar "Vojvodina" planira da osnuje svoj pres centar koji bi radio svakodnevno i koji bi bio mesto prestavljanja rada gradskih javnih preduzeće, sportskih kolektiva, kulturnih i drugih dešavanja u gradu. "Spensmedija centar" zvanično bi trebalo da bude otvoren sredinom marta, ali svoju prvu aktivnost imaće već naredne nedelje (23. februara), kada će pod njegovim okriljem biti predstavljen časopis Kultura polisa.

"Želja nam je da "Spensmedija centar" bude mesto sa koga će javnost blagovremeno dobijati informacije o svim dešavanjima u gradu. Planiramo da potpišemo ugovor sa svim javnim i javno-komunalnim preduzećima u gradu kako bi da svoj rad predstavljali javnosti preko našeg medija centra. Iste ugovore ponudićemo i svim izdavačkim kućama u Novom Sadu, kao i svim kulturnim, političkim, sportskim i privrednim institucijama u gradu", rekao je LJubiša Despotović, pomoćnik direktora SPC "Vojvodina" zadužen za marketing.

Prema rečima Despotovića, "Spensmedija centar" predstavnicima "sedme sile" ponudiće dobre uslove za rad jer je u planu postavljanje kabina sa računarima koji će 24 časa biti na Internetu, tako da će novinari imati mogućnost da po završetku nekog događaja u vrlo kratkom roku dostave izveštaje svojim redakcijama.

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

18:02h

Pančevačka "Petrohemija" ponovo planira izgradnju čađare

18:10h

Novi Sad: Podstaći mlade na sopstveni biznis

18:18h

Novi Sad: Medija centar u "Spensu"

18:26h

Subotica: Stipendija za školovanje u Štutgartu

18:32h

Promovisan Turijska Kobasicijada

18:39h

Zrenjanin: Nema više parkiranja u centru
   


     


FastCounter by LinkExchange