[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 19. 2. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Ne potcenjujte prevare putem Interneta

Jedno od najčešćih pitanja koje žene postavljaju psiholozima jeste da li je moguće voleti dva muškarca istovremeno. A da slučaj bude manje ozbiljan, njihov izbor često pada na virtuelnog ljubavnika koga poznaju samo preko Interneta, dakle nikada ga nisu videle. Moderna tehnologija je dostupna svima i svuda, i u kući i na poslu i u kafiću. Uzbudljivo je saznanje da pritiskom na jedan taster možete sklopiti poznanstva sa mnogo privlačnih muškaraca. Ženama nikada nije bilo lakše da sa suprotnim polom uspostavi prijateljstva, dijaloge i odnose.

Tako se rađaju virtuelne veze, koje uključuju i emocije, ali ne obavezuju. Veze u kojima "preljubnice" ni ne razmišljaju o ostavljanju muževa, verenika, izabranika u bilo kom smislu. Ipak, ništa nije jednostavno kao što izgleda na prvi pogled jer postavlja se pitanje - prema kome od njih dvojice su osećanja jača i istinitija?

Obično se žene, ipak, opredele za muškarca sa kojim žive, a ne za onog koji je obavijen velom tajne, koji im noću ubrzava otkucaje srca i kome otkrivaju najintimnije misli. S jedne strane se nalazi muž koji uliva sigurnost, ponekada malo dosadan, a sa druge dinamičan, zanimljiv muškarac. Činjenica je da ni jedan ni drugi pojedinačno ne zadovoljavaju sve ženine emotivne potrebe. Zato ona najčešće ostaje nezadovoljna.

Na kraju krajeva, ne može se voleti polovično. Neke pripadnice nežnijeg pola koje imaju potrebu za sigurnošću i ljubavlju trude se da to, bar u segmentima, pronađu u jednom čoveku. Druge, pak, ostaju verne tinejdžerskom snu. Brak nije banka u koju se na sigurno stavlja stabilnost i zrelost odnosa. Pa, ipak, žene često imaju osećaj da su u toj banci ostavile neophodan depozit i da mogu da ožive svoje fantazije i strasti.

Prava ljubav nije deljiva na dve osobe, zato razmislite dobro da li više želite da ostajete u dosadašnjoj vezi ili hoćete nešto sasvim novo. Pokušajte da se preispitate i shvatite šta vam je neophodno da bi vaš život napokon postao harmoničan.

Priredila I. Stojanov


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:40h

Ljubav: Recite "volim te"

19:50h

Ljubav: Volite, ne gušite

20:00h

Ljubav: Pitajte vi njega

20:05h

Ne potcenjujte prevare putem Interneta

20:10h

Seks: Ljubavni trening

20:20h

Iz ženskog ugla: Ljubav, nije smešno!

20:30h

Iz muškog ugla: Ljubav, nije smešno!
   


     


FastCounter by LinkExchange