[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Subota, 19. 2. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Pitajte vi njega

Kažu da na Dan zaljubljenih na Zapadu "padne" više bračnih ponuda nego ijednog drugog dana. Možda ste se zato potajno nadali da će vaš dečko iskoristiti proslavu ovog praznika za to da vas zaprosi. Ali, ako on to nije uradio, ne budite razočarani. Preduzmite nešto! Nećete valjda da čekate sledeći 14. februar! Zašto mu na prvom sledećem sastanku jednostavno ne biste rekli: "Oženi me"?

Britni Spirs je izgovorila te reči. Hale Beri takođe. A u toku jednog istraživanja koje je nedavno obavljeno u Americi svaki treći ispitanik je izjavio da poznaje ženu koja je zaprosila svog dragog. Kod nas ovakvog istraživanja nije bilo, ali ako stvarno verujete u jednakost polova, i ako ste s čovekom koga volite već govorili o zajedničkoj budućnosti, šta vas sprečava da vi kleknete i predložite mu da se brzo venčate?

Nemojte reći da vas ne zanima kakav bi izraz lica imao u tom trenutku, i da vas ne zabavlja ideja da sami "režirate" jedan od najvažnijih događaja u životu. A pomislite samo kako bi priča o tome bila zanimljiva vašoj deci i unucima, čak i ako bi u 21. veku postalo sasvim uobičajeno da žene prose muškarce. Mogli biste da se hvalite da ste pionirka.

Naravno, ako vam se klečanje čini prevaziđenim, možete da ga preskočite. Vi najbolje znate šta ste kadri da uradite u velikom stilu, a sigurno ste u stanju i da pretpostavite šta bi najviše očaralo vašeg muškarca. Jedino o čemu morate zaista dobro da razmislite jeste to da li je on baš sada spreman za brak. Ako trenutno rešava neki veliki problem, možda bi bilo bolje da se stvar malo odloži.

Uostalom, i muškarci postavljaju "sudbonosno pitanje" samo onda kada su ubeđeni da će odgovor biti "DA".

S. P.


vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:40h

Ljubav: Recite "volim te"

19:50h

Ljubav: Volite, ne gušite

20:00h

Ljubav: Pitajte vi njega

20:05h

Ne potcenjujte prevare putem Interneta

20:10h

Seks: Ljubavni trening

20:20h

Iz ženskog ugla: Ljubav, nije smešno!

20:30h

Iz muškog ugla: Ljubav, nije smešno!
   


     


FastCounter by LinkExchange