[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Ponedeljak, 7. 2. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak


OVAN BIK BLIZANCI
Danas nećete nikome dozvoliti da ulazi u vaš privatan život, znaćete dobro da izbegnete odgovore na sva pitanja. Sudbina vam je naklonjena, imate sreće na svim poljima, pa i u ljubavi. Iskoristite to. Briljiraćete i svojom pojavom i svojim biranim rečima. Čuvajte se prehlade. Izloženi ste zlim jezicima, a jedna bliska osoba nije objektivna prema vama, pa zato izbegnite prepirke, jer nećete uspeti da je ubedite. Ovi događaji vas usporavaju, ali zato ljubav i seks cvetaju. Previše ste se opustili i dopustili da se stvari događaju rutinski. Obratite pažnju na posao i porodične probleme. Dan će biti veoma produktivan, a imaćete priliku da se pokažete u najboljem svetlu. Izbegnite velike kućne poslove, posvetite se prijateljima i porodici. S partnerom ste opušteni. Uživate. Prihvatite savet prijatelja i započnite novi posao. Po podne izađite u šetnju, sedite s društvom.

 

RAK LAV DEVICA
Imaćete sjajnih poslovnih prilika na pretek. Ali ako poslušate zvezde i izađete iz kuće na poziv društva, srešćete osobe koje će razumeti vaše potrebe. Čak i one ljubavne. Od ponedeljka valja da počnite poslove mnogo upornije, pa će rezultat biti već krajem nedelje. Iako je to nesvesno, neko vas voli. Dan će biti složen, pa će dovesti u pitanje dobre odnose i sa porodicom i sa partnerom, najviše zato što mislite samo na sebe. Budite diplomata. Čitav dan provodite uz muziku i to vam prija, jer vam daje inspiraciju za umetnički rad. Ako idete napolje, adekvatno se obucite, jer ste osetljivi i mogli biste da nagrabusite. Bez ikakvih strahova i predrasuda, koje vas obično muče, prelazite s reči na dela. To će iznenaditi vaše protivnike, pa ćete cilj postići lakše nego obično. Zabavljaćete se: moguć novi, lep susret. Odmorni ste, čili, puni entuzijazma, pa pokušajte da održite ovo raspoloženje, jer će vam pomoći ne samo u ljubavi već i u rešavanju egzistencijalnih problema.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Zauzeti ste planovima za promenu života, ali morate imati jasan cilj i raditi ambicioznije na njegovom ostvarenju. Budite otvoreni prema partneru, pomozite mu, jer i on ima svoje intimne zahteve. Nezadovoljni ste bez razloga, jer sve ide kako biste vi želeli. A što su vam danas želje male, to je vaša stvar. Možete računati na veliku pomoć ljudi koji su sponzori vaše ogromne vitalnosti, tako da ćete uraditi i više nego što ste planirali. Jedino morate da izbegavate polemike s partnerom i kolegama. Razmislite da možda niste previše zahtevni. I zašto želite nešto što nema izgleda da donese uspeh? Stiže novac. Što pre završite zaostale poslove, a trebalo bi da rešite i lične i porodične probleme. Ljubav vas ne zadovoljava u potpunosti, a, u stvari, vi nikako da spoznate šta zapravo želite. Spremate se na put, a razmišljate da li ćete krenuti sami ili u društvu. Savet: bolje idite sami, jer svoje unutrašnje probleme niste razrešili pa bi druga strana samo patila pored vas.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Veoma zanimljiv dan za većinu Jarčeva, naročito ako imate ambiciozne planove, baš kao i uvek. Prihvatite podršku, biće lakše i lepše u društvu. Uspeh će vam povratiti sigurnost i samouverenost. Stalno planirate, ali nemate hrabrosti da to i sprovedete. Jedan ljubavni plan bi mogao da se ostvari, pa radite na tome. Dan je veoma složen, zbog neslaganja sa bližnjima. Iako ste možda nazebli, ići ćete na posao, jer radite na zanimljivom projektu. Nećete imati vremena za odmor. I u ljubavi mala neslaganja, popustite vi. Nemojte se opterećivati kućnim poslovima, već prihvatite poziv rođaka ili prijatelja za ručak. Planete vam ulivju više snage nego inače, pa ćete raditi sve poslove koje ste dosad zapostavljali. Čak ćete se i družiti, i izaći negde na ručak. U ljubavi dobijate važnu potvrdu: voljeni ste. Avanture za usamljene. Preopterećeni ste poslom, a odgovarajuže nadoknade nema. Opustite se i mislite više na sebe i poslove rasporedite i na druge. Više hodajte.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Zdrav život: Kako protiv neredovnog odlaska u toalet

19:50h

Zdrav život: Vratite telu oblik od pre trudnoće
19:55h Zdrav život: Lenjost produžava život

20:05h

Zdrav život: Neuzimanje aspirina opasno za žrtve šloga

20:15h

Zdrav život: Geni utiču na gojaznost dece

20:20h

Zdrav život: Izborite se s umorom
20:30h Zdrav život: Sačuvajte desni posle 35. godine
   


     


FastCounter by LinkExchange