[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Četvrtak, 13. 1. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak


OVAN BIK BLIZANCI
Pitate se šta ste bogu zgrešili pa se baš vama dešavaju neprijatne stvari? Odgovor bi mogao da bude napetost i sklonost ka crnim i mračnim mislima. Pošto u prirodi vlada zakon privlačenja sličnih energija, i vi privlačite nevolje. Trebalo bi da, što je moguće pre, promenite način razmišljanja i na život gledati sa više optimizma. Emotivnu zbrku neće rešiti, ali pokušajte da se distancirate od situacije. Bilo bi uputno da se, koliko god je to moguće, držite po strani. Najmanji nepromišljeni potez mogao bi biti fatalan, jer je veza je u krizi. Setite se narodne izreke da ko nešto radi na brzinu taj se posle kaje natenane. Da li vi baš sada to želite? Danas vam je dan za poslovni zalet, mnoštvo planova, novih projekata i ideja roje vam se po glavi. Čak i da pedeset odsto ili jedan deo svega bude ostvariv, biće veoma dobro. Putovanje koje planirate ostaje samo to plan koji svoju realizaciju može da dočeka krajem meseca. Savetuje se zdraviji način života i lakša ishrana.

 

RAK LAV DEVICA
Mogućnost da povoljne prilike iskoristite zavisi od vaše spremnosti da se u sve to i upustite. Mnogo "sitnica" zavisi i od toga koliko ste pripremili situaciju i koliko ste rada u sva već uložili. Vredni Rakovi svakako mogu da se nadaju uspehu oni drugi možda i "izvise". Kako se kaže - ko umije njemu dvije. Opasnost od povreda je pojačana pa se savetuje oprez, naročito prilikom ponašanja u saobraćaju. Vozači bi morali da otvore četvore oči, a ostali da paze čak i kako prelaze ulicu. Studentima i svima onima koji se bave ispitima i naukom strpljenje i smirenost je neophodna. Posebno ako je ispitivač rođen u vatrenom znaku. Nezadovoljstvo, od koga danas nikako da pobegnete, posledica je konflikta između dužnosti i interesovanja. Saradnici vam stalno nameću nove obaveze tako da malo vremena možete da posvetite sebi, što vas dovodi do ludila. Sa Lavom ostvarujete plodotvornu saradnju na svim poljima. Problemi sa vidom ili nesnosna glavobolja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Neverovatno, a možda i ne, puni ste planova, maštanja, idealizujete i sebe i druge, a da toga niste svesni. Vaši saradnici nisu baš tako zlatni kao što mislite, pa se savetuje krajnji oprez prilikom upuštanja u ozbiljne poslovne projekte. Nije vam idealno to što nameravate da se oslanjate na Strelca. Toliko ste tvrdoglavi da idete glavom kroz zid, ali nije ni čudo - to je i inače liči na vas. Ali ne kaže se džabe da je naški "zašto da bude prosto, kad može komplikovano". Zato nemojte biti iznenađeni kad zaradite modrice i čvoruge. To što sa saradnicima niste baš sasvim na istim talasnim dužinama čini vas nervoznim. Rakovi vam nisu baš najsjajnija kombinacija, mogu da vas izbace iz takta. Funkcionišete pod veoma snažnim emotivnim uticajima i umetničkim nadahnućima. Povedite računa o tome da u nečemu ne preterate, jer preterivanja mogu imati kontraefekat. Izbegavajte ljubomorne scene i posesivno vezivanje za osobu do koje vam je stalo. Malo lukavstva ne bi bilo na odmet. Umete vi i to, samo kad hoćete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Astrološki savet je da izbegavate rasprave sa partnerom, jer veza može biti dovedena u ozbiljnu krizu. A vama bi samo još to trebalo! Pogotovu kada ovih dana imate mnoštvo problema, pa se ionako teško snalazite. Okrenite se dubljem smislu života i pokušajte da uočite sopstvene slabosti. Možda su one razlog što sve ne ide kako treba? Većina pripadnika ovog znaka povezani su, na izvestan način, sa medijima ili javnim životom. Uznemirenje i trema su zato svakodnevna pojava, ali vas ono što ostane kad se sve završi i te kako ispunjava. Teško uspevate da prikrijete unutrašnje nezadovoljstvo, posebno od bliskih osoba. Sa nekima delite zajednički uspeh! Vaša sitničavost i stalne pridike povređuju partnera. Ukoliko vam je stalo da odnosi budu baš kako treba, vodite malo računa i o sopstvenim slabostima, jer ih i te kako imate. Tačno da je to lakše savetovati neko učiniti. Ne bi bilo adekvatno da započinjete nove poslovne veze, a prilikom potpisivanja ugovora otvorite četvore oči. Savetuje se krajnji oprez.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:45h

Astrologija: Horoskop za 2005.

19:55h

Test inteligencije: Ajnštajnova zagonetka
   


     


FastCounter by LinkExchange