[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 11. 1. 2005.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Za sve Ovnove koji se bave umnim ili umetničkim radom povoljan je period. Uspeh na poslu je zagarantovan, iako ćete se posvetiti zabavi. Planovi o kraćem putovanju moraćete da se promene. ve vam polazi za rukom, u odnose sa partnerom ulazite optimistički i ne opterećujete ga sumnjama. Problem sa zubima? Nemir i nervoza su se uselili u vašu svakodnevicu, što ne liči na vas. Manje probleme na poslu rešavate u hodu. Trošite novac na kupovinu poklona. Bikove koji su u braku ili vezi čeka nezaboravan provod. Isključivo okolini pokušavate da nametnete ideje, ne razmišljajući o tome koliko su zainteresovani. Ostvarujete dobitke pobedom nad partnerom. Između njegovog i vašeg predloga, vaš je prevagnuo ne zbog snage vaših argumenata, već zbog vaše tvrdoglavosti. Danas ste baš zainteresovani za to šta drugi misle o vama. Kreativniji ste više nego inače, orijentisani ne samo na posao već i na zabavu, pa kombinujte. Maksimalno uživate u svemu što vam se dešava.

 

RAK LAV DEVICA
Nalazite se pred izazovom za koji niste sigurni da li ga treba prihvatiti ili ignorisati. Ozbiljno pristupate svemu jer znate šta hoćete. Oni koji su u vezi na ljubavnom polju doživljavaju predvidljive stvari, dok oni koji su slobodni ulaze u zanimljiv period. Novac je u izgledu. Brine vas jedan zdravstveni problem. Mogli biste prijatelju koji je neodlučan pomoći da donese neku za njega bitnu odluku. Ako se udružite sa Ovnom, imaćete više sreće nego pameti. Za zaljubljene Lavove veče će biti više nego inspirativno i zanimljivo, naročito ako su u vezi sa vatrenim znacima. Jedina opasnost danas vam preti vam ako ne poštujete zakon. Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista jako loše volje. Ako neke stvari niste uradili na vreme, ako okolina od vas nešto očekuje, ako partner traži nemoguće, sve to nije dovoljno da izađete iz kože. Njihov problem! Danas ste baš odlučili da se ne nervirate. Novčani izdaci koje imate u granicama su planirani.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate snage, pa ostvarujete sve što ste naumili. Problema će biti ako vam neko stane na žulj. Nećete se libiti da ga svojski napadnete. Novac vam izmiče brže nego što stiže - oprezno. Ako uz svoj autoritet dodate malo kreativnosti, imaćete velikog uspeha na poslu. Ne prenagljujte u akcijama. Sa Vodolijama saradnja je gotovo idealna. Mnogo trošite, a većina kupovina nije opravdana. Držite danas širom otvorene oči, naročito ako radite sa više osoba: neko od vaših kolega će pokušati da vas prevari. Iako se trudite da to potisnete, griža savest vam ne da mira. Što se ljubavi tiče, to vam odgovara, ali ste počeli da uživate u slatkišima, postoji opasnost da ugrozite liniju. Svesni ste svojih slabosti i prikrivate ih tako što kod drugih otkrivate mane. Budite iskreni i prema sebi i drugima i sve će biti u redu. Na poslu se usporava ritam, a kod kuće mali nesporazumi, ali to nećete lako izbeći. Dan teče u stilu uređivanja porodično-poslovnih odnosa i vaše želje da ih tretirate iz krajnje subjektivnog ugla.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako i imate koji problem, to danas nisu pare i računi. Za jednu malo smušenu osobu danas nemate ni živaca ni vremena. Neko vam baca udicu, ako ste zainteresovani, krenite u akciju. Okolina samo pokušava da vas izbaci iz ravnoteže, a o dotrajalim kućnim aparatima da i ne govorimo. Danas ste tu nemoćni. Danas sugestivno delujete na svoju okolinu i gotovo svi će se povinovati vašoj volji pa ste u mogućnosti da sebi dozvolite i ono što vam mudrost zabranjuje. Još ako se udružite sa Ribom, biće u stilu opšte zabave. Slobodni bi mogli da se prepuste nečijem udvaranju. Očigledno je da nemate jasnu predstavu šta zapravo hoćete. U ljubavi samo dobijate. U fantastičnom ste raspoloženju, što znači da ste finansijski zbrinuti. Planirate da negde utrošite energiju, pa ste se u tom smeru usredsredili. U periodu ste velikog uspeha, ne dozvolite sebi nepromišljenosti. To što ste nekome pomogli neće biti uzvraćeno istom pažnjom, ali niste ni očekivali da bude drugačije.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Moda: Praktično proleće

19:55h

Ženski kreatori nežniji od muških
   


     


FastCounter by LinkExchange