[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e

Utorak, 11. 1. 2005.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam

 

Vojnik na straži ubio starešinu

PODGORICA - Vojnik Sadudin Adrović ubio je, juče oko 13 sati, u podgoričkoj kasarni "Masline" starijeg vodnika Jadranka Kandića, koji je vršio dužnost komandira straže u ovoj kasarni, javlja Srna.

"Dana 10. januara u kasarni 'Masline' teško je ranjen stariji vodnik Jadranko Kandić, koji je vršio dužnost komandira kasarnske straže. Na Kandića je, iz za sada neutvrđenih razloga, pucao stražar na stražarskom mestu broj tri Sadudin Adrović", navodi se u saopštenju Podgoričkog korpusa Vojske SCG.

Nesreća se desila prilikom redovne kontrole i obilaska straže starijeg vodnika Kandića. Dolaskom na stražarsko mesto vojnik Sadudin Adrović sa odstojanja od pet metara ispalio je metak u Kandića, koji je odmah prebačen u Klinički centar Podgorica. Od zadobijene rane u predelu stomaka, i pored svih preduzetih mera, Kandić je podlegao u 13.20 sati, navodi se u saopštenju Podgoričkog korpusa.

Na lice mesta su izašli sudija Višeg suda u Podgorici Miroslav Bašović, zamenik višeg državnog tužioca Vesna Jovićević i inspektor MUP-a Crne Gore Željko Furtula.


vesti po rubrikama

^hronika

18:08h

Niški sud saopštio: Vojnik u Lađevcima izvršio samoubistvo

18:15h

Slučaj "Ibarska": Pripadnici BIA neće da svedoče?

18:23h

Beograd: Starica skočila sa čamca i udavila se

18:35h

Podgorica: Vojnik na straži ubio starešinu
   


     


FastCounter by LinkExchange