[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 29. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za četvrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Pitate se šta ste Bogu zgrešili pa se baš vama dešavaju neprijatne stvari? Odgovor bi mogao da bude napetost i sklonost ka crnim i mračnim mislima. Pošto u prirodi vlada zakon privlačenja sličnih energija, i vi privlačite nevolje. Trebalo bi da, što je moguće pre, promenite način razmišljanja i na život gledati sa više optimizma. Emotivnu zbrku danas nećete rešiti, ali pokušajte da se, što je moguće više, distancirate od situacije. Bilo bi uputno da se, koliko god je to moguće, držite po strani. Najmanji nepromišljeni potez mogao bi biti fatalan, jer je veza u krizi. Setite se narodne izreke da "ko nešto radi na brzinu, taj se posle kaje natenane". Da li vi baš sada to želite? Danas vam je dan za poslovni zalet. Mnoštvo planova, novih ideja rojiće vam se po glavi, a mogućnost realizacije je nikakva. Čai i da pedeset odsto ili jedan deo svega bude ostvariv biće veoma dobro. Putovanje koje planirate ostaje samo to - plan, koji svoju realizaciju može da dočeka tek naredne godine. Savetuje se zdraviji način života i lakša ishrana.

 

RAK LAV DEVICA
Mogućnost da povoljne prilike iskoristite zavisi od vaše spremnosti da se u sve to i upustite. Mnogo "sitnica" zavisi i od toga koliko ste pripremili situaciju i koliko ste rada u sve već uložili. Vredni Rakovi svakako mogu da se nadaju uspehu, oni drugi možda i izvise. Kako se kaže, "ko umije, njemu dvije". Opasnost od povreda je danas pojačana pa se savetuje oprez u saobraćaju. Vozači bi morali da otvore četvore oči, a ostali da paze čak i kako prelaze ulicu. Studentima i onima koji se bave ispitima i naukom, strpljenje i smirenost je neophodna, posebno ako je ispitivač rođen u vatrenom znaku. Nezadovoljsto od koga danas nikako da pobegnete posledica je konflikta između dužnosti i interesovanja. Saradnici vam stalno nameću nove obaveze, tako da malo vremena možete da posvetite sebi, što vas dovodi do ludila. Sa Lavom ostvarujete plodotvornu saradnju na svim poljima. Problemi sa vidom ili nesnosna glavobolja.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Neverovatno a možda i ne: budući da je ste hiperaktivni, sve vam izgleda lako. Puni ste planova, maštanja, idealizujete i sebe i druge, a da toga niste svesni. Vaši saradnici ni izdaleka nisu tako zlatni kao što mislite, pa se savetuje krajnji oprez prilikom upuštanja u ozbiljne projekte. Nije vam baš idealno to što nameravate da se oslanjate na Strelca. Toliko ste tvrdoglavi da idete glavom kroz zid, ali nije ni čudo - to i inače liči na vas. Ali, ne kaže se džabe naški "zašto da bude prosto, kad može komplikovano". Zato nemojte biti iznenađeni kad zaradite modrice i čvoruge. To što sa saradnicima niste baš sasvim na istim talasnim dužinama čini vas nervoznim. Rakovi vam nisu baš najsjajnija kombinacija, mogu vas izbaciti iz takta. Danas funkcionišete pod veoma snažnim emotivnim uticajima i umetničkim nadahnućima. Povedite računa o tome da u nečemu ne preterate, jer preterivanja mogu imati kontraefekat. Izbegavajte ljubomorne scene i posesivno vezivanje za osobu do koje vam je stalo. Malo lukavstva ne bi bilo na odmet. Umete vi i to, samo kad hoćete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Astrološki savet danas je da izbegavate rasprave s partnerom, jer veza može biti dovedena u ozbiljnu krizu. A vama bi samo još to trebalo! Pogotovu kada ovih dana imate mnoštvo problema, pa se i onako teško snalazite. Okrenite se dubljem smislu života i pokušajte da uočite sopstvene slabosti. Možda su one razlog što sve ne ide kako treba? Većina pripadnici ovog znaka povezani su na izvestan način sa medijima ili javnim životom. Uznemirenje i trema su zato svakodnevna pojava, ali vas ono što ostane kad se sve završi itekao ispunjava. Teško uspevate da prikrijete unutrašnje nezadovoljstvo, posebno od bliskih osoba. Sa nekim delite zajednički uspeh! Vaša sitničavost i stalne pridike povređuju partnera. Ukoliko vam je stalo da odnosi budu baš kako treba, vodite malo računa da korigujete sopstvene slabosti, jer ih i te kako imate. Tačno da je to lakše savetovati neko učiniti. Nebi bilo dobro da započinjete nove poslovne veze, a prilikom potpisivanja "ugovora" ili sličnih poslova otvorite četvore oči. Savetuje se krajnji oprez.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

Horoskop za 2005. - Vaga i Škorpija

19:55h

Podznaci astečkog horoskopa (5)

20:10h

Modni detalji: Za ljude od ukusa     


FastCounter by LinkExchange