[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 26. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Biće vam teško ako ne dobijete podršku drugih i ne nađete "sponzora". Saznanje da ste uvek svakome pri ruci a da vama nije niko, čisto je subjektivne prirode. Ne dozvolite da budete zaludni, jer ćete se samo nervirati. Bavljenje hobijem i druženje sa srodnim dušama predstavlja idealno rešenje. Iskreno se nadajte da ovih dana sudovi ne rade baš punom parom, pa se nećete parničiti. Pokušajte da sa nekim sa kim ste u sukobu pronađete najbolje rešenje. Ukoliko se radi o ostavini, bolji je mršavi mir nego debela parnica. Umete, kad hoćete, da izgladite odnose. Samo pozitivan stav pomoći ći vam da prevaziđete fizičke slabosti. Imate potrebu da radite polako i da se sve odvija po ustaljenom šablonu i bez nepotrebnih nerviranja. Promene i neplanirani događaji narušavaju duševni mir i izbacuju vas iz ravnoteže. Vama je bar lako. Šetajte, idite u kupovinu, ili bar hodajte malo više.

 

RAK LAV DEVICA
Uglavnom ostvarujete ono što ste zamislili. Imate želju da pokažete svoj stav, pa su prijatelji samo maska za postizanje vaših ciljeva. Pošto ste u prilici da iskoristite svoje organizatorske sposobnosti, moći ćete konačno da zablistate u punom sjaju. Postižete više od planiranog. Inspirišete druge da vam priskoče u pomoć. Potreba da iskažete sopstvenu važnost trenutno je evidentna. Tako treba tumačiti postupke koji drugima izgledaju sumanuto. Težite da u oblastima kojima se bavite i sopstvenom okruženju ostvarite zasluženo priznanje, makar ono bilo samo na rečima. Savet je da kontrolišete arogantno ponašanje. Izuzetno ste komunikativni i fleksibilni, prava dobrica. Gde su te vaše krute osobine prave Device. Slabosti se mogu javiti u vidu želje za dominacijom, arogantnosti i oslanjanja isključivo na vlastite snage. Mane morate maksimalno kontrolisati, a vrline istaći. U protivnom, ništa od uspeha.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pred vama je puno povoljnih prilika, između ostalog i prilika za zaradu. Ne propuštajte ih, jer je vaše finansijsko stanje poslednjih dana poprimilo zabrinjavajuće razmere. Setite se loših iskustava iz prošlosti i ne dozvolite da se ona ponove. Ne budite ekstravagantni u trošenju. Narednih mesec dana očekujte puno radosti i sreće. Slavićete ne samo vlastite uspehe nego i tuđe. Pošto ste u svom elementu, nemate vremena za depresiju i nezadovoljstvo. Kanališite diktatorsko ponašanje, naglost i egoizam - mane kojima ste skloni. Situacija u kojoj ste se našli je bez ikakvih garancija za uspeh, pa je defanziva idealno rešenje. U samoći pokušavate da složite kockice, povratite poverenje u sopstvene mogućnosti i odmorite se. Ovo poslednje je najbitnije u celoj priči, jer ste se preforsirali zbog drugih. Sada morate sami sebi da pomažete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Zahvaljujući pozitivnim planetarnim uticajima, optimistički ste raspoloženi, skloni uživanjima. Zainteresovani ste za sport, umetnost, berzu, ali imate vremena da posvetite pažnju i voljenoj osobi, deci i prijateljima. Ukoliko primetite da eksploatišete druge, korigujte se. Zdravstvena situacija se popravlja. Okrećete se porodici i domu, planirajući kako da ambijent u kom živite načinite što udobnijim. U svim postupcima postoji nesvesna želja za sigurnošću. Domaće ognjište je pravo utočište. Iako ste skloni avanturama, teško rizikujete, iako to neko sa strane očekuje. Uspešan period za putovanja, čitanje, filozofiju. Skloni ste da sanjarite o nemogućim stvarima. Potiskujete nezadovoljstvo i želju da pobegnete od problema. Odmor je idealno rešenje. Ali, budući da ste baš živahni, ni tada nećete biti inertni. Bavite se makar sportom.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:40h

Zdrav život: Blagotvornost aktivnog uglja

19:50h

Zdrav život: Bolesti predodređene rođenjem

20:05h

Zdrava ishrana: Slobodno pijte kafu

20:15h

Zdrava ishrana: Saveti dijabetičarima

20:25h

Zdrav život: Prvo šetnja, pa onda praznične đakonije

20:40h

Uradi sam: Kućni recept protiv kašlja

   


     


FastCounter by LinkExchange