[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 25. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za nedelju

 

OVAN BIK BLIZANCI
Niste bili u prilici da sve potanko isplanirate i sada ste pomalo nesigurni. Emotivno ste uzdrmani posle susreta sa starom ljubavi i to nije prolaznog karaktera. Za sve Ovnove koji se bave umetničkim radom ili nekom drugom umnom delatnošću, najbolje je da iskoriste kreativne potencijale koji su u punom zamahu. Pripremite se da utešite nekoga ko je danas zaista jako loše volje. Nisu saveti ono što se od vas očekuje, već malo razumevanja koje imate kad hoćete. Novčani izdaci koje imate u granicama su planiranih. Vreme je da pokažete partneru da vam je stalo do njega, predugo ste ga zanemarivali zbog posla. Niste se našli dragoj osobi u trenutku kada joj je bila potrebna vaša podrška i sada vas grize savest, ali i vi na račun iste osobe možete staviti istu optužbu. Sagledajte gde ste i šta vam je činiti. Razmišljanje da nekome date savet tipa "još je gore samo ti to ne znaš", biće od koristi. Slobodni Blizanci- novo poznanstvo.

 

RAK LAV DEVICA
Voleli biste da vidite jednu dragu osobu, a šanse da je slučajno sretnete su minimalne. Ne budite kukavica, pozovite je, biće oduševljena. Ni vi, kao ekspert za zbrku i dezorganizaciju, niste mogli da smislite toliko komplikacija koliko se odjednom nagomilalo u vašem životu. Udahnite duboko! Niste se baš pokazali, niste pružili ruku novom saradniku za koga se priča da je vrlo stručan. Čemu ljubomora i sujeta i vi ste više nego dobri u svom poslu. Pored toga što ste samouvereni, vi ste i dobar blefer, ali je to ono što se od vas u datoj situaciji i očekuje. Puni ste razumevanja za partnerove probleme. Komentari osobe sa kojom ste u ozbiljnoj vezi su takvi da vam krv uzavri, ali to su samo testovi koje morate da prođete. Strpljenje je vaš najbolji saveznik. Prijatno iznenađenje priprema vam jedan vazdušni znak. Slobodne Device bi mogle da zainteresuju osobe vatrenog znaka koju su tek upoznale. Sa novcem stojite jedva solidno.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Šepurili ste se, pravili važni, lenstvovali, ali sada zasucite rukave kako to samo vi umete. Uzdržite se od hedonizma, kako zbog zdravlja, tako i zbog dobrog izgleda, do koga većina Vaga veoma drži. Više nego inspirativan provod sa partnerom. Vage koje nisu u vezi imaju nekog u vidu i čekaju pravi trenutak. Iako ste zaboravili, na jednu "bačenu udicu" ribica se ipak upecala, tako da ćete dobiti hipotetički odgovor. Razmislite da li je ono što vam se nudi i ono što očekujete. Partner vam prebacuje da mnogo trošite na neopravdane kupovine, a za većinu vaših poduhvata još ne zna. Potiskujete grižu savesti. Raspravljajući se s jednim vazdušnim znakom niste uspeli da dokažete svoj stav. Na tako brbljivu personu,koja čuje samo ono što sama kaže nije trebalo da trošite reči. Dobro funkcionišete ako se uzme u obzir da ste emotivno uzdrmani, a to se dugo nije dogodilo. Novo poznanstvo za vas je veoma intrigantno.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Članovi porodice svalili su na vas više obaveza nego što ste hteli da preuzmete. Na vama je da zasučete rukave i pokažete da umete da budete odgovorni. Ne osećate se loše iako baš ne vodite računa o zdravlju. Uz vama svojstvenu upornost uspešno ćete da završite ono što ste naumili. Jednoj dragoj osobi nedostaje vaša pažnja. Uznemireni ste, iako za to nemate valjanih razloga. Ako ste slobodni i ako vam se osoba koja šalje otvorene "signale" dopada - ne oklevajte. Vodolije koji su u vezi biće prijatno iznenađene. U druženju sa dragim ljudima dan vam je protekao a da niste ni osetili da je palo veče koje je za vas isto tako prijatno. Novac vam izmiče. Nervoza koju osećate posledica je nesanice, odnosno neispavanosti. Povedite više računa o ishrani i zdravlju. Uključite i partera u planiranje. Ako je interesovanje obostrano, mogli biste da se lepo organizujete. Nećete danas sebe zamarati razmišljajući o novčanim problemima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za nedelju

19:45h

Igra: Zajedno pričamo priču

19:55h

Deca: Samo iskreno, bez ulepšavanja

   


     


FastCounter by LinkExchange