[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 23. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za čevtrtak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Nervozni ste i to prenosite i na druge. Ne razmišljate dovoljno i brzopleti ste u obavljanju svakodnevnih poslova. Ide vam se na odmor, ali nemate za to dovoljno novca. Morate hitno nešto da smislite jer se nagomilavaju i neplaćeni računi. Ukoliko ne ide onako kako ste zamislili, ne očajavajte. Biće bolje! Odlučno hvatate sudbinu u svoje ruke. Niste se odazvali pozivu prijatelja da nekuda odete zajedno i sada se kajete jer su oni koji su pristali puni prelepih priča i anegdota. Jedna osoba iz vašeg okruženja neiskreno pokušava da izvuče informacije od vas. Odlučite šta želite od voljene osobe jer, ako ste neodlučni, treba da znate da je konkurencija neumoljiva. Obratite pažnju na svoje ponašanje, nešto što radite ili kako se ponašate može biti sasvim pogrešno protumačeno. Tako da će vas optužiti za nešto čega niste ni bili svesni. Mlađem članu porodice potrebna je vaša pažnja. Ljudi oko vas imaju "velike" planove zato morate pokušati da se i vi nađete u njima. Ili menjajte ideje ili sebe

 

RAK LAV DEVICA
Odlučite se ili prihvatite to da vam prija ili ostavite na miru osobu koja ima neobična osećanja za vas. Nervoza. Nezadovoljni ste sobom, ali grešite, jer postoji više činilaca koji utiču na sreću. Recimo, duševni mir! Kad bolje razmislite - zdravlje nema cenu, a svoj organizam niste poštovali, zlostavljali ste ga cigaretama i slatkišima Nervoza i neraspoloženje vas polako napuštaju i sada ste spremni da preuzmete na sebe sve što se od vas traži i očekuje. Novac koji ste očekivali prošle nedelje danas konačno stiže na vaš račun. Zdravlje dobro. Kad biste bili pametni pa shvatili koliko od koga možete očekivati bili bi srećni. Deca vam spremaju iznenađenje. Ili vi njima? Danas vas očekuje mnoštvo susreta koji su još ranije upisani u kalendar obaveza. Dva susreta ili razgovora izazvaće u vama razočarenje, dok će vas susret sa ženskom osobom prijatno iznenaditi. Prolazna glavobolja. Poklonite partneru malo pažnje i razoružaćete ga. Nema većeg šarmera od vas. Brojite pare kao ludi.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Vage danas ponovo blistaju u svakom pogledu. Poljuljano samopouzdanje se popravlja, a sa njim ćete ponovo zračiti autoritetom i biti spremni da razumete saradnike i partnere i da im budete oslonac. Ne trpite ljude koji imaju stavove koji su u suprotnosti sa vašim. Teško ćete moći da ih pratite, jer je vaša priroda trenutno pasivna i inertna. Škorpije su danas te koje čine sve ono što najčešće u ponašanju i ophođenju zameraju drugima. Pred vama je susret koji nećete moći da izbegnete, a koji od vas iziskuje strpljenje i napor. Ipak ćete se lepo provesti. Ukoliko ste usamljeni, uskoro će Jarac ili Bik pomoći da to ne budete, ali što se ljubavi tiče, nje nikad dosta. Slobodni Strelci se danas veoma trude da zadrže u svojoj blizini osobu koji su nedavno upoznali i prema kojoj su bili na neki način grubi. Izvinite se i iskupite, jer se osoba takvih kvaliteta ne sreće svaki dan. Kupovina za kioju ste se spremali nije dobar potez, na novac koji očekujete moraćete malo pričekati.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Pristaćete da se vidite sa osobama koje ne srećete često, a koje jako cene druženje sa vama. Prijatno ćete se provesti u tuđem domu i bićete toplo dočekani. Novac koji očekujete doći će do vas preko treće ruke. Odnosite pobedu u jednom važnom poduhvatu. Uživanje će biti kratkotrajno pošto ćete biti aktivni. Danas nemate strpljenja za sitnice i za cepidlačenje svojih saradnika i šefova, oni kao da nemaju razumevanja za slobodan duh kojim zračite. Partner bi da bude centar vašeg sveta, a vi biste malo više slobode u vezi. Prekidate jedno poslovno partnerstvo. Raspoloženje se popravlja, pa ste ponovo onaj stara neodoljiva Vodolija. Ne pokušavajte da razumete svoje prijatelje, oni danas traže samo vašu sposobnost da ih saslušate. Ako se pokaže da je partner bio u pravu, spremni ste i da se izvinite. Šta je uzrok malaksalosti i depresije? Da li su to zglobovi ili kosti? Neko pokušava da vas prevari. Na ljubav se ne možete požaliti.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za četvrtak

19:40h

Astrologija: Horoskop za 2005.

19:45h

Podznaci astečkog horoskopa (4)

 


     


FastCounter by LinkExchange