[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 23. 12. 2004.

 
 
 

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


INFOSTUD

Pucnjava na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice

Ubijen u poteri za napadačima

Vladimir Zlatić (31), radnik menjačnice "Neval", podlegao povredama na putu za Urgentni centar

BEOGRAD - Vladimir Zlatić (31), radnik obezbeđenja u menjačnici "Neval", u tržnom centru na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice, ubijen je juče oko 12 sati prilikom pokušaja pljačke ove menjačnice.

Zlatića je jedan od dvojice pljačkaša teško ranio hicem iz pištolja u stomak. On je odmah prebačen u Urgentni centar, ali je podlegao povredama na putu za bolnicu.

Prilikom pokušaja pljačke, Zlatić je u menjačnici bio sa kolegom Marjanom Stoiljkovićem (49).
- Prvo je u menjačnicu ušao nizak ispijen muškarac, navodno da zameni pet evra. Iza njega se potom pojavila jedna viša osoba, maskirana plavo-belim navijačkim šalom i s pištoljem u ruci. Odmah smo skočili i pokušali da ih izguramo iz menjačnice. Posle kraćeg guranja na samim vratima, krenuli su da beže - ispričao je Stoiljković i dodao da je Zlatić potom pošao za njima.

Kako kaže Stoiljković, napadači su posle neuspele pljačke krenuli niz obližnje stepenice. - Zlatić je na jednog bacio kutiju s papirima za štampanje i ovaj se tada sapleo. Međutim, odmah se pridigao i nastavio da beži, a potom se u trku okrenuo i pucao. Zlatić se odmah srušio - kazao je Stoiljković.

Razbojnici su pobegli u pravcu ulica Živka Davidovića i Luneta Milovanovića, a ranjenog Zlatića je do Urgentnog centra odvezao vlasnik menjačnice. Radnici okolnih radnji kažu da je Zlatić posle ranjavanja bio svestan, ali da je dosta krvario. Ispred menjačnice se juče pojavila i uplakana Zlatićeva supruga. Pošto su je radnici okolnih radnji malo smirili, krenula je u Urgentni centar, ne znajući da se ipak dogodilo najgore.

Prema izjavi očevidac, a napadači su bili visine oko 175 centimetra. Jedan je imao tamnobraon jaknu i plave farmerke, a drugi tamnobraon jaknu, crne farmerke, kapu i navijački šal.

P. Rosić


vesti po rubrikama

^hronika

17:15h

Pucnjava na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Ustaničke ulice

17:22h

Navršeno godinu dana od početka suđenja za ubistvo Đinđića

17:30h

Vatrena stihija zahvatila stambenu zgradu u Ulici 4. juli u Zaječaru

17:39h

Ljajić interveniše za izručenje Bagzija

23:35h

Brojne žrtve eksplozije u Mahmudiji

23:44h

Kod Batočine povređeno desetak lica

 


     


FastCounter by LinkExchange