[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 22. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za sredu

 

OVAN BIK BLIZANCI
Savetuje se umerenost u ishrani. Strelac vam šalje neskrivene signale. Obradovaće vas ponudom da nekoliko dana provedete na nekom romantičnom mestu. Savetuje se da smireno pogledate istini u oči. Morate biti svesni da se sa vama dešavaju stvari koje ste zaslužili. Kakva setva - takva i žetva. U pozitivnoj ste fazi. Pošto okolina na vas prenosi raspoloženje, ukoliko želite da se dobro osećate, birajte sa kim se družite. U boljem ste stanju nego obično. Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Dobro se osećate, dobro ste raspoloženi. Finansijski dobitak vam popravlja raspoloženje i puni džepove. Prestanite sa preterivanjem, pa nije baš sto odsto istinita ona da zdravlje ulazi na usta. Rak je idealna kombinacija i prijaće vam njegova emotivnost. Kad vas uhvati zanos... Niste samostalni u odlučivanju u poslu koga ste se prihvatili. Od nekoga zavisi vaš uspeh. Želite da napokon rešite odnose odgovornosti.

 

RAK LAV DEVICA
Na neka pitanja koja vas muče niko ne može da vam da odgovor. Paničite bez potrebe. Nemate vremena da razmišljate o ljubavi. Opečeni ste lošim iskustvom, pa se plašite ponovnog poraza. Kontaktirate po prirodi posla sa inostranstvom. Morate biti oprezni, jer vas poslovni partneri mogu prevariti i dati vam da potpišete fatalan dokument. Blaga depresija je prolazna. Morate biti umereniji kad su jelo i piće u pitanju. Mudro ćete uspeti da se u isto vreme odmorite i da budete kreativni. Iako mislite da je neko zaboravio na vas vi ste zaboravni. Zbog napregnutih nerava, savetuje se boravak u prirodi i bavljenje sportom. Problemi sa viškom kilograma mogu se srediti. U fazi ste porasta seksualne snage, pa ćete krenuti u juriš. Veće šanse imaju muški pripadnici znaka, jer ih je manje. Ženski deo će ovoga puta ostati kratkih rukava. Opuštenije gledati na probleme. Odličan period je pred vama. Ne obraćate pažnju na ono što ne volite, sve u svemu - divno se osećate.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Skloni ste da previše pričate i manje radite. Jedan od razloga je taj što vam se odlaganje nekih dogovora ne dopada. Maštate o nečem primamljivijem. Da li ste primetili koliko ste se u poslednje vreme osamili. Potiskujete svoju prirodu. Pokušajte da mislite glavom i da se setite razuma. On će vam biti od koristi. Sa prijateljima komunicirate telefonom ili putem elektronske pošte. Izbegavate da se sa njima vidite u četiri oka. Jedan od razloga je zauzetost. Morate doneti konačnu odluku. Šta god da preduzmete, makar i pogrešno, bolje je od neizvesnosti. Zažmurite, povucite konkretan potez, pa šta bude! Nalazite se pred značajnim poslovnim promenama. Ukoliko ste se za njih spremali, prihvatićete ih kao od šale. U protivnom, biće problema! Dobijate neku važnu vest vezanu za nekakve nekretnine ili nasleđe. Moguće i iz inostranstva. Uspostavljate novo prijateljstvo koje bi moglo da poprimi i jedan sasvim drugi tok.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Odmarajte se i mirno sačekajte svojih pet minuta. Budite mudri i uspećete da prevaziđete krizu. Nemate razloga da budete sujetni, ali ni nesigurni. Situaciju držite pod kontrolom, pa smireno nastojte da tako i ostane. Nervi su na samoj ivici. Svi su se okomili protiv vas, ili vi bar tako doživljavate trenutnu situaciju. Vi i bivše ljubavi... To je već stara, dobro znana priča o kojoj treba razmišljati. Strpljenje, strpljenje i samo strpljenje. Biće svega pod uslovom da umete da čekate. Nerviranja vas mogu odvesti samo u bolest. Emotivni "slučaj" zahteva žrtvovanje. Da li se radi o oženjenom partneru ili nečem drugom - vi bar to znate. Radite samo ono što verujete da je neophodno u datoj situaciji. Ispravno. Niste odgovorni za tuđe mrgodno stanje. Komunikativni period traje. Oko vas su sve sami Bikovi i Blizanci i prija vam druženje sa njima. Možete i da se zaljubite, romantični i sentimentalni. Napokon mislite da ste sreli osobu koja vas može razumeti.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za sredu

19:45h

Nega: Sredite dekolte, noge, leđa i stomak za predstojeće praznike

19:55h

Kosa: Prava ili kovrdžava, ali oblikovana

 


     


FastCounter by LinkExchange