[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 21. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Foto

Đorđe Ratković završio u bolnici

Policija o sukobu direktora u "Grejanje-inženjeringu"

Vređao radnicu pa

izvukao deblji kraj

ZRENJANIN - Povodom incidenta koji se protekle sedmice dogodio u preduzeću "Grejanje-inženjering" juče se oglasila i zrenjaninska policija. Kako je Glasu rečeno u SUP Zrenjanin, 16. decembra, u popodnevnim časovima, policiji se obratio Miodrag Vukov, radnik DP "Grejanje-inženjering", i prijavio da je u krugu njegove firme došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Policija je na licu mesta ustanovila da je Đorđe Ratković iz Česterega, v. d. direktora pomenutog preduzeća, u prostorijama računovodstva vređao i ometao radnicu Stojanku Savić iz Zrenjanina. Ona se obratila za pomoć Momčilu Živkoviću iz Lazareva, direktoru "Grejanje-inženjeringa", kojeg je Upravni odbor preduzeća smenio pre više od mesec dana, pa je došlo do rasprave između njega i Ratkovića. Posle verbalnog, usledio je i fizički obračun, pa je Živković odgurnuo Ratkovića, koji je pao na pod i zadobio lakše telesne povrede.
U policiji kažu da su protiv obojice podneti zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka.

Kako je naš list već pisao, UO je smenio Živkovića i za v. d. direktora imenovao Ratkovića, ali u zrenjaninskom Trgovinskom sudu nije sprovedena izmena lica ovlašćenog za zastupanje firme, pa stoga, u "Grejanje-inženjeringu" praktično postoji "dvovlašće". Radnici se, inače, od 2. novembra nalaze u generalnom štrajku, izražavajući nezadovoljstvo poslovanjem direktora Živkovića.

K. S.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

18:18h

Završetak izgradnje Master centra planiran za sredinu 2005. godine

18:23h

Zrenjanin: Policija o sukobu direktora u "Grejanje-inženjeringu"

18:30h

Novi Sad ČSednica Skupštine grada 23. decembra

 


     


FastCounter by LinkExchange