[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 21. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Završetak izgradnje Master centra planiran za sredinu 2005. godine

Sajam će postati

kongresni centar

Ove godine sajamske priredbe videlo preko 1.200.000 posetilaca, a svoje proizvodne programe predstavilo preko 5.000 izlagača

NOVI SAD - Tokom 2004. godine sajamske manifestacije na Novosadskom sajmu videlo je preko 1.200.000 posetilaca - rekla je na jučerašnjoj konferenciji za novinare portparol Novosadskog sajma Marijeta Lazor, ističući da je svoje proizvode, poslovne planove i ponudu na ovogodišnjim sajamskim manifestacijama predstavilo preko 5.000 izlagača iz zemlje i sveta.

Novogodišnji vašar

Poslednja sajamska priredba na Novosadskom sajmu u 2004. godini je tradicionalni Novogodišnji vašar robe široke potrošnje, koji će se od 22. do 31. decembra održati u halama četiri i pet. Na ovom vašaru nastupiće oko 60 domaćih i četiri izlagača iz inostranstva. Radno vreme Novogodišnjeg vašara je od 9 do 19 časova, a cena ulaznica je 100 dinara.

- Godina koja je na izmaku za Novosadski sajam ostaće posebno upamćena po tome što je naša kuća postala član Međunarodne kongresne asocijacije. Ovo učlanjenje dobiće na značaju kada potpuno budu završeni radovi na izgradnji Master centra, što bi trebalo da se desi sredinom 2005. godine, jer će Novosadski sajam, osim sajamskog, postati i kongresni centar.

Pored toga, u 2004. godini pokrenuli smo dve nove sajamske priredbe: Međunarodni sajam kozmetike (u septembru) i Međunarodni sajam obrazovanja - rekla je Marijeta Lazor, najavivši da će se u 2005. godini održati 31. sajamska priredba, da je prva na programu od 2. do 4. marta (Sajam medija), te da će se Sajam turizma naredne godine vratiti pod okrilje sajmova "Priroda i čovek".

N. Ć.


vesti po rubrikama

^Vojvodina

18:18h

Završetak izgradnje Master centra planiran za sredinu 2005. godine

18:23h

Zrenjanin: Policija o sukobu direktora u "Grejanje-inženjeringu"

18:30h

Novi Sad ČSednica Skupštine grada 23. decembra

 


     


FastCounter by LinkExchange