[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 21. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Promena koja se dešava samo je prirodni sled okolnosti. Imaćete sreće u nesreći, a da toga ne budete ni svesni. Sve ukazuje na stvaranje mogućnosti za bolju budućnost. Finansijski gubitak je neminovna posledica pogrešnih investicija. Preosetljivi ste - s razlogom ili bez njega. Pošto okolina na vas prenosi raspoloženje, ukoliko želite da se dobro osećate, birajte sa kim se družite. U boljem ste stanju nego obično. Zapljusnuo vas je talas optimizma, pa imate osećaj kao da vam je kamen pao sa srca. Dobro se osećate, dobro ste raspoloženi. Finansijski dobitak vam popravlja raspoloženje i puni džepove. Okolnosti nalažu puno takta i smisla za diplomatiju, koje očigledno nemate, ali taj nedostatak kompenzujete upornošću. Bićete akter slavlja i prijatnih događaja. Okončavate poslove koji su bili mučni i zahtevali dodatnu snagu. Narednih dana uživate u svim životnim radostima.

 

RAK LAV DEVICA
Sklonost ka hedonističkom ponašanju sada je pojačana. Pa, uživajte, kad možete! U fazi ste materijalnog sticanja i razmišljanja o tome kako se obogatiti. Bez preterivanja. Vraćate konačno neke dugove. Neke poslove završićete bez po muke, čak i da ne izađete iz kuće. Valja se izboriti i sa pojačanim apetitom, ne samo seksualne prirode. Moguće nevolje zbog nepromišljenosti. Ova nedelja u vašem životu obeležena je lepim stvarima: ljubavlju, srećom i harmonijom na sve strane. Kad bolje razmislite, motivisani ste i za rad. Na nekakvoj sedeljci, slavi ili rođendanu može se desiti da upoznate Raka koji će na vas ostaviti dobar utisak. Strahovi vas blokiraju, a da toga niste ni svesni. Upleli ste se u nekakve bezvezne kombinacije ko pile u kučinu. Ukoliko uspete da naterate sebe da budete mudri i manje pričate, a više konkretno radite na ostvarenju zadatog cilja - šansa za uspeh biće velika. Prema supružniku ste namćorasti, a to narušava prijatnu kućnu atmosferu.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate osećaj da su se svi okrenuli protiv vas. I samo gledaju kako da vas povrede, napakoste, spopletu... Ukoliko se odmaknete i osmotrite, videćete da nema zavere. Ako nastavite tako, moguće su upale svih vrsta. Ni oni koji se ubiše trudeći se ne uspevaju da vas oraspolože. Krivac za sve je jedino vaš negativni stav prema svemu. Toliko ste dobre volje ovih dana da to već počinje da nervira, ne samo okolinu, već i vas. Udarili ste brigu na veselje pa kud puklo da puklo. Poslove obavljate s ljubavlju. Pucate od zdravlja. Sukobe sa prijateljima izgladili ste bez problema... Iskoristite priliv energije i optimizma. I... birajte društvo. Ušli ste u period odličan za polaganje ispita ili vožnje, usavršavanje svake vrste. Dobra nedelja i za za poslovna putovanja i nove projekte. Kad se rešite majstora nećete više imati ni prevelike izdatke. Opreznim rukovanjem oštrim predmetima, kosama, strugovima, posebno satarama, izbegavate povrede.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Povoljne okolnosti utiču na dovršavanje nekih ranije započetih stvari. Postoji šansa da dobijete javno priznanje za trud. Moralna satisfakcija prija, pogotovo vama! Mnogi Jarčevi se u toku ove sedmice spremaju za put ili kontaktiraju sa inostranstvom. Funkcionišete izuzetno dobro, jer ste uspeli da nađete zlatnu sredinu između posla i provoda. Izuzetno komunikativan i uspešan period je pred vama. Nervni sistem je napregnut, pa su poželjni opuštanje i odmor. Problemi sa sluhom i grlom samo su prolaznog karaktera. Ne paničite! U večitoj trci za poslom, zanemarujete voljenu osobu, pa vam je emotivni život prazan. Možda vas partner ne stimuliše dovoljno? A možda ste se vi prema njemu distancirali? Morate više vremena da posvetite sebi i odmoru. Ako nastavite ovim tempom, preforsiraćete se. U takvom stanju nećete valjati ni sebi ni drugima. Situacija nije loša ni na finansijskom planu.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

 


     


FastCounter by LinkExchange