[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 21. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

ZANIMLJIVOSTI

 

Harison Ford

u filmu o Iraku

Američki filmski studio "Juniverzal pikčers" sprema prvi visokobudžetni film o Iraku! U glavnoj ulozi američkog generala trebalo bi da se pojavi niko drugi do Harison Ford. Akciona drama zasnovana je na knjizi "No True Glory", koja prati bitku za Faludžu i to iz američke perspektive. Autor Bing Vest trenutno radi na scenariju, a reditelj i ostatak glumačke ekipe biće uskoro objavljeni.

Elton Džon se, ipak, ne udaje

Dejvid Furniš, životni partner Eltona Džona, izjavio je da ne namerava da se oženi slavnim pevačem. Furniš, filmski producent iz Kanade, koji je sa Eltonom Džonom već 11 godina u ljubavnoj vezi, rekao je da su glasine o njihovoj svadbi lažne. Kanađanin je naveo i da nije tačno da će se jedan drugom na vernost zakleti u kući engleskog reprezentativca Dejvida Bekama već da tamo idu na krštenje.

S druge strane, Furniš nije potpuno isključio mogućnost ženidbe rekavši da čeka da lasti u Britaniji ozakone homoseksualne brakove. Elton Džon je svojevremeno sam podstakao glasine o udaji otkrivajući da će mu kuma na venčanju biti Viktorija Bekam.

Ursula Andres: U moje vreme bilo je

mesa, danas su sve ravne k'o daske

Prva Bond devojka Ursula Andres smatra da su današnje lepotice previše mršave. Glumica, koja se proslavila u filmu "Dr No" iz 1962, smatra da sadašnje zvezde nemaju ženske obline i smatra da bi trebalo da budu ženstvenije. Ona kaže: "U moje vreme, bilo je oblina i mesa. Danas su sve ravne kao daske."

Ipak, 68-godišnja Ursula priznaje da je impresionirana Hale Beri, Bondovom devojkom iz filma "Umri drugi dan". Ursula je britanskom listu Indipendent rekla: "Smatram da je Hale Beri veoma privlačna u filmu Umri drugi dan. Tako je zaobljena." Uprkos zanosnim oblinama, Ursula tvrdi da nikada nije verovala da je izgledala seksi u minijaturnom belom bikiniju u kojem izranja iz mora u filmu "Dr No".

"Nikad nisam mislila da izgledam seksi u belom bikiniju. Ono što sam ja mislila jeste da pokazujem kako nova žena treba da izgleda. Bila sam sportski tip i imala agresivan imidž, što je bilo drugačije od onoga kaki su filmovi u to vreme prikazivali žene."

Nikol Kidman i Rasel Krou

zajedno u filmu o Australiji

Australijska glumica Nikol Kidman jedva čeka da počne snimanje novog filma u kojem će glumiti sa starim prijateljem i zemljakom Raselom Krouom. Glumica je izjavila da odavno priželjkuje projekat s Raselom, a izgleda da će joj se ta želja uskoro i obistiniti.

Film će se zvati "Eukaliptus", a snimanje počinje narednog meseca. "Film govori o mojoj zemlji i jako mi je drago što ću ga raditi upravo s Raselom", izjavila je Kidmanova i dodala: "Nikad dosad nismo radili zajedno, iako smo to oduvek želeli".


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:18h

Kad je reč o poslovanju, Udruženje krematista "Oganj" ide u korak s vremenom

15:34h

Ako je verovati astrologu Zlatku Zlatkoviću, ne bi bilo zgoreg da 2004. potraje

15:57h

Učenik Matematičke gimnazije u Beogradu sa Olimpijade znanja u Džakarti doneo srebro

16:22h

Dve stotine agenata u kraljičinoj službi učestvovalo u radu neobične dramske radionice

16:48h

Zanimljivosti: Elton Džon se, ipak, ne udaje

   
 


     


FastCounter by LinkExchange