[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 20. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Ovnovi svih zanimanja i sklonosti najlakše podležu psihosomatskim zdravstvenim problemima posebno oni stresnih profesija, a ovaj period će baš to potvrditi. Ovo posebno važi za one pripadnike znaka koji žive blizu vode, kakve reke. U kući vlada ljubav. Na raznorazne provokacije i niske udarce najgore vrste pokušajte da ostanete ravnodušni. Zlonamernih i dušebrižnika ima svuda. Nadoknađujete propušteno i vremena za gubljenje nema. Svesni ste ozbiljnosti situacije, ali računate na sopstvene snage i sposobnosti. Veliki broj pripadnika ovog znaka ima posla sa doktorima tačnije hirurzima i čeka ih neki ozbiljniji zahvat. I sami ste svesni da pozitivnim načinom razmišljanja umnogome sebi možete da olakšate. Ušli ste, kako se to kaže, u minus fazu, muči vam malo bezvoljnost, malo depresija, malo ni sami ne zanate šta vam je. Napor koji ulažete dvostruko je veći od rezultata i to vas tera na samoispitivanje i oslanjanje na sopstvene resurse. Pošto vam se čini da je "crno da crnje biti ne može" tešite se da će biti bolje.

 

RAK LAV DEVICA
Prilikom donošenja važne odluke mnogo se kolebate, pa se nosite mišlju da odluku donesete po principu "pismo-glava"-tako će vam bar "đavo biti kriv" ako nešto pođe naopako. Ukućanima, posebno onim mlađim, dosta je vaše egocentričnosti, pa biste mogli malo da se ponašete kako porodičnim osobama i pristaje. Kako ste brbljivi preko svake mere i prilike, ovih dana uverićete se u onu izreku "da je reč teža od olova" pa ćete ili morati da se izvinjavate za teške reči ili da na neki drugi način "ispravite krivu Drinu". Nikako da ovih dana postignete mir u kući, svako "svoju politiku vodi" i na svoju stranu vuče pa se slažete ko rogovi u vreći. Sačuvajte sebe od teških i zlih misli da ne bude posle "naslutila sluta". Niti je đavo toliko crn niti je sitacija baš bezizlazna. Doduše, neke stvari moraju da se raščiste i neke tajne da izađu na čistac pa će i vama pasti kamen sa srca. Uzdržite se od kupovine luksuznih stvari i bespotrebnih troškova ovih dana.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Ako ste verovali da vama ne može da se dogodi da vam sve ide po planu, bez trzavica i smetnji, što se kaže ko po loju, prevarili ste se. Veliki su izgledi da vam narednih nedelju dana bude tako. Vama se savetuje da se čuvate promaje na koju ste inače osetljivi, a ostalo će se već srediti samo od sebe. Ako ovih dana, od bilo čega, očekujete mnogo - želje vam se neće obistiniti. Sva je prilika da bude po onoj narodnoj: tresla se gora, rodio se miš. Pa ako težite tome da budete iole zadovoljni, iz ovih stopa da krenete da učite da uživate u malim stvarima. Ne bi trebalo da započnete nešto novo dok ovo što radite ne zavšite. Neko bi na vašem mestu sakupio familiju, prijatelje, drage osobe, pa bi se svi zajedno lepo proveli i proveselili, a vi ste se natmurili i dramite što vam je godina više. Ali takvi su Strelci s kraja znaka, zašto bi nešto bilo jednostavno ako već može da se zakomplikuje. Promenljivo raspoloženje možete i da kontrolišete.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Kontrolišite se maksimalno, jer će svi pokušavati da vas na sve moguće načine izbace iz takta. Poslovi su krenuli, a tu su i ohrabrujući rezultati. Ne zapostavite očuvanje zdravlja. Pošto na izvesna pitanja ne nalazite odgovor, savetuje se da ne pokušavate da se njima opterećujete. Uskoro će i situacija biti jasnija i povoljnija. Provodite sate opterećeni obavezama koje nisu isključivo vaša delatnost da padate na nos. Sve vas već nervira do te mere da vam sopstvena koža postaje tesna. Uostalom, šta ste tražili to ste dobili - niko vas nije vukao za jezik sa kažete ono što niste iskreno mislili. Rak je osoba na koju se vi istresate, ali da li je njegova tolerancija neograničena. Neke Ribe, one ženske naročito, biće u situaciji da nešto pričaju pred svetom, u najmanju ruku da drže banku za stolom, na slavi, rođendanu. Gledajte da priča bude više opšta, a manje intelektalna i smarajuća. Dobro vam ide. Zdravlje solidno, a kad je tako nemate baš na šta da se požalite, ali smislićete vi već nešto...

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Zdrav život: Izlečite se uz pomoć trikova

19:55h

Novi lekovi za visok pritisak

 


     


FastCounter by LinkExchange