[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Utorak, 7. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za utorak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Kroz patnju i iskušenja stekli ste snagu, pa shodno tome pravite planove za dalju i bližu budućnost. U konfliktnoj ste situaciji. Ostvarićete uspeh samo ukoliko ostanete neutralni i staloženi. Važna je samokontrola u savladavanju prepreka. Jedan prijatelj pomaže u pravi čas. Mogući su stomačni problemi psihosomatske prirode. Kad kriza u kojoj se nalazite nestane, nestaće i glavobolja. Odnosi sa partnerom baziraju se na poštovanju. Da li je to ono pravo? Da li to može da smiri vaše uzavrele strasti? Sve u svemu, od partnera vas očekuje korist. Učite se na ranijim greškama. Samo strpljenjem i upornšću možete postići cilj. Tešite se, jer će prave vrednosti kad-tad doći do izražaja. Donosite važnu odluku. Shvatate da na druge ne možete da se oslonite, pa krećete u akciju kao solista. Možda se radi o inatu? Smatrate da ste dugo oklevali. Pošto ste osetljivi na sve što narušava harmonične poslovne odnose, prija vam individualni rad.

 

RAK LAV DEVICA
Izvanredan dar opažanja pomaže u rešavanju problema. Problemi sa žlezdama mogu biti ozbiljni ako se ne saniraju na vreme. Da li se radi o krajnicima ili nadbubrežnoj žlezdi - odluka je na lekaru. U situaciji ste da povlačite odlučujuće poteze u ljubavi. Spremni ste da pričekate da se druga strana urazumi. Ponašate se onako kako vas srce vodi. Pošto vladate sobom i drugima, saveti vam nisu potrebni. Ipak, na planu zdravlja se konsultujte sa stručnjakom. Ne gubite vreme. Na sebe ste preuzeli rizik. Ostaje vam još samo da istrajete kako biste savladali prepreku. Sudbina vam je naklonjena. Ipak, duhovne vežbe pomažu. Morate biti odlučni kad nastupe prve komplikacije, jer kasnije nećete moći da vladate situacijom. Spas je u sasvim novom pristupu problemu. Slaba tačka narednih dana su disajni organi. Da li se radi o bronhitisu ili virusnoj prehladi - odlučiće lekar. Preduzmite mere zaštite.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Biććete u situaciji da rešavate bračne razmirice. Pošto sami ne možete da se izborite sa partnerom, potreban vam je savet. Samoća je ponekad prava stvar! Savetuje se da ne odustajte i ne gubite nadu kad se pojave problemi. Od vas se ove nedelje očekuje istrajnost i upornost. Budite optimista, jer ćete samo tako uspeti! U svom ste elementu, jer je nastupio period materijalnog blagostanja. Rešili ste da gradite odnose sa prijateljima ne na ljubavi, već na poštovanju. Mnogi poslovni poduhvati ove sedmice biće realizovani, što će uticati na uvećanje imovine i ostvarivanje jednog davnog sna. Zdravstveni problemi se mogu javiti kao posledica preterivanja u uzimanju hrane i pića. Slatkiši su posebna opasnost po liniju. Mogu iskrsnuti neočekivani problemi, koji samo potenciraju već ionako konfuzno stanje. Na vidiku nemate ni od koga podršku. Danas su mogući neraspoloženje i svađa.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ne možete biti apsolutno srećni. Zadovoljite se realizacijom poslovnih ambicija, a emocije ostavite za bolja vremena. Biće ljubavi, ali kasnije. Sve se u vašem životu dešava presporo. Mukotrpan rad i loša organizacija obaveza čine da gubite tlo pod nogama. Posao zahteva strpljenje i dodatnu snagu, koju, nažalost, nemate. Mogući su izvesni finansijski gubici, nije vam lako, ali ćete situaciju prevazići. Moguće su i smetnje sa grlom, bilo da se radi o hroničnoj prehladi ili posledici uzimanja hladnih napitaka. Nalazite se pred velikim emotivim raščišćavanjem, kog se bezrazložno pribojavate. Dok stare rane ne zalečite, neće se dogoditi nova ljubav. Što pre, to bolje. Situacija je ozbiljna i zahteva ono čega imate u izobilju - strpljenje. Svesni ste da preko noći nećete rešiti neke probleme. Pa kad je tako, sačekajte! Samo staloženo i strpljivo postižete cilj. Samokontrola će ove sedmice biti vaš glavni adut. Funkcionišete uspešno rukovođeni ranijim iskustvima.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za utorak

19:45h

Moda: Pliš je ponovo u modi

 


     


FastCounter by LinkExchange