[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 6. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za ponedeljak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Za sve Ovnove koji se bave umnim ili umetničkim radom povoljan je period. Uspeh na poslu je zagarantovan, iako ćete se posvetiti zabavi. Planovi koje ste napravili u vezi sa kraćim putovanjem moraće da se promene. Polazi vam za rukom da u odnose sa partnerom ulazite optimistički, ne opterećujući ga sumnjama. Problem sa zubima? Nemir i nervoza su se uselili u vašu svakodnevicu, što ne liči na vas. Manje probleme na poslu rešavate u hodu. Trošite novac na kupovinu poklona. Bikove koji su u braku ili vezi čeka nezaboravan provod. Isključivo okolini pokušavate da nametnete ideje, ne razmišljajući o tome koliko su one za njih zainteresovani. Manifestujete nadmoć nad partnerom, između njegovog i vašeg predloga vaš je prevagnuo ne zbog snage vaših argumenata, već zbog vaše tvrdoglavosti. Danas ste baš zainteresovani za to šta drugi misle o vama. Kreativniji ste više nego inače, orijentisani ne samo na posao već i na zabavu, pa kombinujte. Maksimalno uživate.

 

RAK LAV DEVICA
Pripremite se da da se nađete nekome ko od vas očekuje podršku. Ako neke stvari niste uradili na vreme, ako okolina od vas nešto očekuje, ako partner traži nemoguće, sve to nije dovoljno da izađete iz kože. Njihov problem! Danas ste baš odlučili da se ne nervirate. Novčani izdaci koje imate u granicama su planiranih. Mogli biste da prijatelju koji je neodlučan pomognete da donese neku za njega bitnu odluku. Ako se udružite sa Ovnom, imaćete više sreće nego pameti. Za zaljubljene Lavove veče će biti više nego inspirativno i zanimljivo, naročito ako su u vezi sa vatrenim znacima. Jedina opasnost danas preti vam ako ne poštujete zakon. Nalazite se pred izazovom za koji niste sigurni da li ga treba prihvatiti ili ignorisati. Ozbiljno pristupate svemu jer znate šta hoćete. Oni koji su u vezi, na ljubavnom polju doživljavaju predvidljive stvari, dok oni koji su slobodni ulaze u interesantan period. Novac je na pomolu. Brine vas jedan zdravstveni problem.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Imate snage, pa ostvarujete sve što ste naumili. Problema će biti ako vam neko stane na žulj. Nećete se libiti da ga svojski napadnete. Novac vam izmiče brže nego što stiže - oprezno. Ako uz svoj autoritet dodate malo kreativnosti, imaćete velikog uspeha na poslu. Ne prenagljujte u akcijama. Saradnja je gotovo idealna sa Vodolijama. Mnogo trošite, a većina kupovina nije opravdana. Držite danas širom otvorene oči, naročito ako radite sa više osoba: neko od vaših kolega će pokušati da vas prevari. Iako se trudite da to potisnete, griža savest vam ne da mira. Što se ljubavi tiče, to vam odgovara, ali ste počeli da uživate u slatkišima, postoji opasnost da ugrozite liniju. Svesni ste svojih slabosti i prikrivate ih tako što kod drugih otkrivate mane. Budite iskreni i prema sebi i drugima i sve će biti OK. Na poslu se usporava ritam, a kod kuće mali nesporazumi, ali to nećete lako izbeći. Dan teče u stilu uređivanja porodično-poslovnih odnosa i želje da ih tretirate iz krajnje subjektivno.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ako i imate koji problem, to danas nisu finansije. Za jednu osobu malo metiljavu ili ljigavu ste neodoljivi, bili vi toga svesni ili ne. Ako ste zainteresovani, krenite u akciju. Okolina samo pokušava da vas na svaki način izbaci iz ravnoteže, a o dotrajalim kućnim aparatima da i ne govorimo. Danas ste tu nemoćni. Danas sugestivno delujete na svoju okolinu i gotovo svi će se povinovati vašoj volji pa ste u mogućnosti da sebi dozvolite i ono što vam mudrost zabranjuje. Još ako se udružite sa Ribom, biće u stilu opšteg ludila. Slobodni bi mogli da se prepuste nečijem udvaranju. Očigledno je da nemate jasnu predstavu šta zapravo hoćete. U ljubavi samo dobijete. U fantastičnom ste raspoloženju, što znači da ste finansijski zabrinuti. Planirate da negde utrošite energiju, pa ste se u tom smeru usredsredili. U periodu ste velikog uspeha, ne dozvolite sebi nepromišljenosti. To što ste nekome pomogli neće biti uzvraćeno na isti način, ali niste ni očekivali.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za ponedeljak

19:45h

Zdrav život: Jedite i gubite kilograme

19:55h

Zdrav život: Sokovi od šargarepe

   


     


FastCounter by LinkExchange