[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 5. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

Na Internet kladionicama, uoči izbora za Mis sveta, favorit je juče bila Indijka Sajali Bagat

Kladioničari tipovali na brinetu

Pred sinoćni 54. izbor za Mis sveta na kineskom ostrvu Sanja, Internet sajtovi bili su zatrpani opkladama koje su sajber kladioničari položili na lepotice. Prvi put u istoriji izbora za najlepšu ženu sveta rezultati su zavisili isključivo od glasova gledalaca koji su najlepšu birali putem Interneta, telefona i SMS poruka.

Tako su na sajtu Intertrops. com gledaoci u samoj završnici glasanja najveće nade polagali u Indijku čije su šanse za pobedu u jednom trenutku bile čak sedam na prema jedan. Prema podacima sa ovog sajta, sjajno su se kotirale i Brazilka, Albanka i Dominikanka, a sudeći prema količini novca koji je uložen u opklade nova mis sveta biće brineta!

Najviše Internet-glasova, pre zvaničnog proglašenja ovogodišnje dobitnice prestižne titule mis sveta, stiglo je iz Sjedinjenih Država, Belgije, Egipta, Nemačke i Belorusije. Indijska lepotica, dvadesetogodišnja Sajali Bagat, glavna favoritkinja Internet glasača, studira marketing, finansije i biznis na Univerzitetu u Bombaju gde je proglašena studentom generacije prošle godine.

Lepa Indijka planira da posle studija radi kao biznis menadžer. Australijska kladioničarska kompanija, takođe, je proglasila Indijku Sajali za devojku sa najvećom šansom za ubedljivu pobedu. Tačnije, njena kvota bila je najmanja. Prema procenama kladioničara, za prvu pratilju bila je "viđena" devojka iz Egipta.

Usledile su Peruanka i Australijanka. Predstavnica Srbije i Crne Gore Jelena Pejić ni na jednom od kladioničarskih sajtova nije bila među u prvih deset.

I. I.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

16:24h

Na Internet kladionicama, kladioničari tipovali na brinetu

16:51h

Godzila navršava pedesetu godišnjicu uspešne karijere

17:16h

Zanimljivosti: Slavne manekenke na meti zbog nošenja krzna

 
 


     


FastCounter by LinkExchange