[an error occurred while processing this directive] 

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 5. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Na Aerodromu staju radovi

BEOGRAD - Za dve nedelje, nakon završetka radova u sortirnici Terminala 2 na Aerodromu "Beograd", staće rekonstrukcija T2, pošto nisu ugovoreni naredni, infrastrukturni radovi. Početkom sledeće nedelje, JP Aerodrom "Beograd" tražiće od Vlade Srbije i Ministarstva za kapitalne investicije optimalno rešenje u vezi nastavka radova.

- Jedno rešenje je novi ugovor sa trenutnim izvođačem i ono može da bude problematično, zbog svega što prati radove. Druga mogućnost je novi tender, što bi prolongiralo radove u T2 za još tri meseca, i to samo u slučaju da nema žalbi ponuđača. Nepovoljno može da bude i ako se ispostavi da cena tih radova pređe 25 odsto vrednosti osnovne investicije. Po Zakonu o javnim nabavkama, u tom slučaju, mora da se raspiše novi tender - kaže Goran Kaličanin, zamenik generalnog direktora JP Aerodrom "Beograd".

Kompletna oprema za sortirnicu stiže 20. decembra iz Holandije i tada prestaje plaćanje mesečne ležarine u inostranstvu od 56.000 evra Aerodroma "Beograd". Ovo preduzeće planira da raspiše mini-tendere za unutrašnju rasvetu u T2. Inače, plan je da do juna sledeće godine ovaj terminal bude spreman za korišćenje, iako je trebalo da se završi do juna ove godine.

A. M.


vesti po rubrikama

^ekonomija

17:14h

Drugi pišu - Borka Vučić: Zašto je Srbiji potrebna domaća razvojna banka

17:26h

Pada cena žive stoke a meso u prodavnicama poskupljuje

17:32h

Dogovor PTT-a i Mobtela na pomolu?

17:40h

Od danas skuplji benzin za 1,5 dinara

17:49h

Na Aerodromu staju radovi

 


     


FastCounter by LinkExchange