[an error occurred while processing this directive] 

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Nedelja, 5. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Dogovor PTT-a i Mobtela na pomolu?

BEOGRAD - JP PTT saobraćaja "Srbija" dobio je svu dokumentaciju koju je i tražio od "Mobtela" o poslovanju te kompanije, saznaje Glas. Sada predstavnici PTT-a proučavaju podatke, a u poslednje dve nedelje održano je i nekoliko sastanaka predstavnika "Mobtela" i PTT-a.

- Od održanog ročišta do danas predstavnici PTT-a i Mobtela su više puta razgovarali, pa je stvoren napredak u rešavanju spornih pitanja, jer je Mobtel omogućio uvid u deo potrebne dokumentacije. U toku su razgovori o obezbeđenju većeg učešća PTT-a u tekućem poslovanju i raspolaganju sredstvima Mobtela. Ukoliko se u razumnom roku, razgovori okončaju uzajamnim sporazumom, prestaće razlozi zbog kojih je 9. novembra ove godine podnet zahtev za uvođenje privremene mere u "Mobtel" - kaže Dragan Kovačević, generalni direktor PTT-a.

Podsećamo, 22. novembra odloženo je ročište u Trgovinskom sudu, zakazano po predlogu JP PTT saobraćaja "Srbija" a radi uvođenja privremenih mera u "Mobtelu", pošto je "Mobtel" podneo predlog za izuzećem postupajućeg sudije i predsednika Trgovinskog suda. Po ovom zahtevu, prema saznanjima PTT-a, nije još ništa rešeno. Namera PTT-a je povećanje upravljačkih prava i kontrole nad poslovanjem "Mobtela", čime bi se sprečio odliv novca iz ove kompanije na privatne račune Bogoljuba Karića.

A. M.


vesti po rubrikama

^ekonomija

17:14h

Drugi pišu - Borka Vučić: Zašto je Srbiji potrebna domaća razvojna banka

17:26h

Pada cena žive stoke a meso u prodavnicama poskupljuje

17:32h

Dogovor PTT-a i Mobtela na pomolu?

17:40h

Od danas skuplji benzin za 1,5 dinara

17:49h

Na Aerodromu staju radovi

 


     


FastCounter by LinkExchange