[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 1. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Golman Crvene zvezde na meti nekadašnjeg trenera crveno-belih

Muslin kupuje Dišljenkovića

Pošto Mec i Olimpik čekaju leto da bi Dišljenkovića doveli bez obeštećenja, u trku za talentovanim golmanom uključio se Metalurg iz Donjecka

Pouzdani čuvar mreže Crvene zvezde i njen nekadašnji kapiten Vladimir Dišljenković, po svemu sudeći, neće još otići u inostranstvo, iako je do nedavno izgledalo da će već u zimskom prelaznom roku napustiti aktuelnog šampina SCG.

Dva francuska prvoligaša, Mec i Olimpik iz Marseja, otvoreno su pokazala da su zainteresovana za Dišljenkovića, ali nijedan od ova dva kluba nije postigao konkretan dogovor sa Crvenom zvezdom. Tačnije, i Mec i Marsej izbegavali su predstavnike crveno-belih, pošto su želeli da angažuju Dišljenkovića bez da plate obeštećenje.

Dišljenkoviću, naime, ugovor sa Crvenom zvezdom ističe narednog leta, posle čega će kao slobodan igrač moći da potpiše ugovor sa bilo kojim klubom. U to ime, i Mec i Olimpik odložili su transfer Dišljenkovića za leto, što je stvorilo manevarski prostor za još jednu zainteresovanu stranu.

I to ni manje ni više nego Metalurg iz Donjecka, klub čiji je trener od ove sezone Slavoljub Muslin, nekadašnji strateg upravo Crvene zvezde, sa čijim se predsednikom Draganom Džajićem rastao nimalo lepim rečima.

Klubu sa "Marakane" svakako, uprkos svojevrsnom "ratnom sukobu" sa Muslinom, mnogo više odgovara da Dišljenković pređe u Metalurg iz Donjecka, koji bi ga angažovao već ove zime i pritom platio obeštećenje, nego da golman u koga je Zvezda mnogo uložila na kraju napusti crveno-bele bez dinara nadoknade. Trenutno se, kako javlja Sportska centrala, vode pregovori između Crvene zvezde i Metalurga, gde Dišljenković ima još jednog dobrog poznanika, trener golmana Aleksandra Stojanovića sa kojim je godinama sarađivao na "Marakani".

Iako su Muslin i Stojanović toplo preporučili Dišljenkovića klupskom gazdi, golman Crvene zvezde, kako sazanaje Glas iz nezvaničnih izvora, nije spreman da pređe u Ukrajinu (stav koji je sigurno pojačan zbog aktuelne političke krize u ovoj zemlji).

Kako se najavljuje, konačan rezultat pregovora Crvene zvezde i Metalurga biće poznat do Nove godine, ali Dišljenković ipak ima završnu reč.

N. M.


vesti po rubrikama

^sport

16:25h

Muslin kupuje Dišljenkovića

16:35h

Protokol Srbije sa Republikom Srpskom

16:40h

Delegacija KSSCG otputovala u Maleziju

16:55h

Pade Makabi posle šest meseci

17:10h

Fortitudo dočekuje Cibonu

17:20h

Klipersi bolji nego ikada ranije

17:35h

Zasedao Sekretarijat FK Partizan

17:45h

Kome je više prijao letošnji "razvod" dve najveće zvezde NBA lige?

17:55h

Nađ još ne zna da li će igrati protiv Viljareala

18:05h

Švajcarci zakomplikovali

22:15h

Kežman ni na klupi

22:20h

Barsa mora u Donjeck

22:35h

Diufu tri meča

22:50h

Kaka ambasador dobre volje

23:35h

Katastrofa Budućnosti u četvrtom kolu ULEB kupa

 


     


FastCounter by LinkExchange