[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Sreda, 1. 12. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Svetsko priznanje Muzičkoj školi "Isidor Bajić" iz Novog Sada

Nagrada za brend

Ovo priznanje ne donosi novčana sredstva, ali podrazumeva da smo sada članovi "Trejd liders kluba", umreženi sa uspešnim ljudima. Zaista smo van sebe i ništa slično nam nikad nije palo na pamet, kaže direktorka Radmila Rakin - Martinović

Prvi put za 38 godina "Trejd liders klub", u čijem je članstvu 14.000 kompanija, dodelio je internacionalnu nagradu za prepoznatljiv brend i imidž u 2004. jednoj muzičkoj školi. Reč je o školi "Isidor Bajić" iz Novog Sada i direktorki ove ustanove Radmili Rakin-Martinović, koja je proglašena za za najuspešnijeg menadžera 2004. Svečanost je održana prekjuče u madridskom Hotelu "Mellia Kastilla".

Među mnogobrojnim svetskim biznismenima iz raznih privrednih oblasti (konsalting, naftna industrija, trgovina) našli su se i predstavnici jedne naše škole, zahvaljujući uspešnom organizovanju bijenalnog međunarodnog pijanističkog memorijala "Isidor Bajić", koji je okupio mnogobrojne muzičke talente iz sveta i profesore sa Jejl univerziteta iz SAD.

U specijalnoj izjavi, Radmila Rakin Martinović, direktorka novosadske škole, koja se trenutno nalazi u Madridu, rekla je za Glas:

- Ove nagrade se dodeljuju uglavnom biznismenima i uručene su predstavnicima 60 svetskih kompanija, a mi smo bili jedina obrazovna ustanova. Ovo priznanje ne donosi novčana sredstva, ali podrazumeva da smo sada članovi "Trejd liders kluba", umreženi sa uspešnim ljudima. Zaista smo van sebe i ništa slično nam nikad nije palo na pamet.

Ovo je jedan globalistička priča, bez granica, gde svako, ukoliko je sposoban, može da poentira i postigne ono što želi. Ovo je ujedno mogućnost promocije naših talentovanih učenika pred stranim kompanijama. Trudila sam se da budem pravi PR naše zemlje, kulture, umetnosti. Za dve godine očekuje nas ponovo Memorijal "Isidor Bajić", koji ima svoju misiju - da okupi mlade iz celog sveta, koji imaju znanja ali ne mogu da se predstave u svetu, u čemu bi ovi ljudi iz sveta biznisa trebalo da pruže pomoć.

Radmila Rakin-Martinović predaje flautu u srednjoj MŠ "Isidor Bajić" u Novom Sadu, a 1995. je postavljena i za direktora ove ustanove. Iza sebe ima mnogobrojne nagrade, ostvarila je uspešnu solističku karijeru, kao i karijeru kamernog muzičara.

B. Lijeskić


vesti po rubrikama

^kultura

16:41h

Svetsko priznanje Muzičkoj školi "Isidor Bajić" iz Novog Sada

16:50h

Ne radi Velika scena Narodnog pozorišta

16:57h

Nadin Gordimer za pomoć žrtvama side u Africi

17:04h

Protesti pozorišnih kritičara

 


     


FastCounter by LinkExchange