[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Ponedeljak, 25. 10. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Kod Kvantaške pijace juče oko 18.15 još jedan krvavi obračun

Pucali na Andriju Draškovića,

ubili Dejana Ranđelovića

Navodno je nastradali bio član zemunskog klana koji se nalazio u bekstvu, a osumnjičen je za učešće u ubistvu Slobodana Radosavljevića Bulke i Gorana Trajkovića

Dejan Ranđelović ubijen je sinoć oko 18.30 sati u BMW-u (BG 649-894) na autoputu Šid - Beograd, kod Kvantaške pijace, a vozač Miloš Ćućuz ostao je nepovređen, kada je na njih pripucala nepoznata grupa iz automobila u pokretu.

Kriminalci su pucali na kolonu vozila, a policija pretpostavlja da je meta bio Andrija Drašković, beogradski biznismen, svojevremeno optužen i osuđen za ubistvo Zvonka Plećića - Pleće (38) i osumnjičen za organizovanje ubistva Željka Ražnatovića Arkana januara 2000. u "Interkontinentalu".

Ranđelović je sedeo na mestu suvozača i to je za njega bilo kobno, dok je vozač ostao nepovređen. Policija međutim, nije saopštila da li je Drašković bio u tom BMW-u ili u nekom drugom automobilu.

Odmah posle ubistva blokirani su svi izlazi sa autoputa, a bila je pojačana i kontrola Urgentnog centra. Upravo su tu policajci pronašli trojicu povređenih mladića koji su se dovezli takođe BMW-om (BG 597-512). Na njihovom autu vidljiva su bila oštećenja od vatrenog oružja - šoferšajbna je bila izbušena sa najmanje tri metka, pa se sumnja da oni imaju veze s pucnjavom kod Kvantaša.

Advokat potvrdio atentat na Draškovića

Pokušaj ubistva Andrije Draškovića (41) potvrdio je sinoć za Glas njegov advokat Veljko Delibašić. Drašković je 17. maja pušten iz zatvora u kojem je bio nepune četiri godine zbog ubistva Surčinca Zvonka Plećića - Pleće (38), koga je sa svojim prijateljem Aleksandrom Golubovićem usmrtio u restoranu "Rojal knez", 11. septembra 2000. godine.

D.Ć.

Zatim je u toku večeri u Zemunu pronađen potpuno izgoreo vojni "mercedes" (VJ P 1410), za koji beogradski policajci pretpostavljaju da takođe ima veze s ovim zločinom, jer su u njemu pronađene dve automatske puške. Policija je saopštila da će svi detalji uskoro biti poznati, ne precizirajući tačan datum.

Spekuliše se da je ubijeni Dejan Ranđelović zvani Krnjo iz Višnjice (27), član zemunskog klana koji je bio u bekstvu. Ranđelović se sumnjiči za učešće u ubistvu Slobodana Radosavljevića Bulke i Gorana Trajkovića.

G. J.


vesti po rubrikama

^Beograd

22:28h

Trgovci u Otvorenom tržnom centru podeljeni oko izdavanja računa

22:35h

Skoro deceniju i po u Beogradu postoji negativan prirodni priraštaj

22:42h

Šezdesetak stanovnika naselja Padina živi u neljudskim uslovima

22:50h

Radnici "Zelenila" jubilej proslavili sređujući Adu Ciganliju

22:58h

U studentskom odmaralištu na Zlatiboru juče otvoreni sportski tereni

23:04h

Upoznajte Beograd: Jedini Beograđanin na Mesecu

23:11h

Učenici Treće beogradske gimnazije konačno stigli

23:20h

Pucali na Andriju Draškovića, ubili Dejana Ranđelovića

23:29h

Gradske vesti: 140 godina Vatrogasne službe

23:37h

Obaveštenja iz Elektrodistribucije i Vodovoda

 


     


FastCounter by LinkExchange