[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 21. 10. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Danas na "Marakani" zaseda Upravni odbor FK Crvena zvezda

Poslednja priprema za odluku o Džajiću

Miša Marinković: Ne znam da li će Džajić doći na Skupštinu. Budući da ima dosta problema sa leđima, kao i to da je još na lečenju, pitanje je da li će se izlagati opterećenjima

Pre Skupštine kluba, na kojoj će se razmatrati ostavka Dragana Džajića na mesto predsednika Crvene zvezde, očekuje nas Upravni odbor kluba iz Ljutice Bogdana. Upravno telo crveno-belih održaće danas sastanak na "Marakani", kako bi sve spremilo za sutrašnji "dan D" (18 časova), kada bi definitivno trebalo da se iskristališe situacija u našem najtrofejnijem klubu.

- Sednica Upravnog odbora zakazana je kako bi se usvojio izveštaj o našem radu što je i uobičajeno za minuli period, između dve Skupštine kluba - objašnjava Miša Marinković, generalni sekretar i član UO.

Filipović umesto Savića?

Dušan Savić gotovo sigurno će ostati bez funkcije sportskog direktora Crvene zvezde. Kako se saznaje, najozbiljniji kandidat za njegovog naslednika je Zoran Filipović. Nekadašnji trener crveno-belih proveo je jedno vreme u Emiratima, ali trenutno je bez angažmana.

Žigić za mirne dane

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije i Crne Gore pošto su u Apatinu savladali Mladost rezultatom 1:0 (1:0). Strelac pobedonosnog gola za crveno-bele bio je Nikola Žigić u 15. minutu meča. Naredni protivnik osvajača "duple krune" biće Javor iz Ivanjice, a duel je na repertoaru 27. oktobra.

U medijima se sve više spominje otvaranje novih radnih mesta. Pored postojećeg sportskog i generalnog direktora, Crvena zvezda bi navodno trebalo da dobije izvršnog direktora i direktora investicija. Ko će biti zadužen da postavlja nove direktore?

- Ta određena radna mesta ne postoje. To je proces koji tek treba da se realizuje, ali za to je potrebno vreme. Potrebna je sistematizacija i pravni statut da bi se se toga došlo. Još je rano pričati o tome - kaže Marinković.

S obzirom da je Skupština kluba na pragu, da li li će Dragan Džajić prisustvovati tom sastanku?
- Ne znam. On će sam proceniti i doneti odluku da li želi da prisustvuje. Budući da ima dosta problema sa leđima, kao i to da je još na lečenju, pitanje je da li će se izlagati opterećenjima.

Da li će Skupština odbiti Džajićevu ostavku?
- Slušajte, da se ne bavimo prognozama. Hajde prvo da sačekamo petak, pa ćemo posle razgovarati o svemu - zaključio je Miša Marinković, generalni sekretar crveno-belih.

G. Božanović


vesti po rubrikama

^sport

15:35h

Danas na "Marakani" zaseda UO FK Crvena zvezda

15:40h

Večeras startuje Liga Kupa UEFA

15:45h

Trka za VN Velike Britanije odstranjena iz kalendara Formule 1

15:55h

Teniska košava sa Dunava

16:10h

Divac o predstojećoj sezoni NBA lige, našoj reprezentaciji, Partizanu...

16:20h

Zagreb gunđa na suđenje u Jadranskoj ligi

23:35h

Odigrano 3. kolo Lige šampiona

 


     


FastCounter by LinkExchange