[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Četvrtak, 21. 10. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


 

ZANIMLJIVOSTI

Nema seksa za Švarcija

jer je podržao Buša

Republikanac Arnold Švarceneger skupo je platio podršku Džordžu Bušu kada se krajem avgusta, kao guverner Kalifornije, javno založio za reizbor sadašnjeg američkog predsednika. Njegova supruga, kao okoreli demokrata i član Kenedijevog klana, dve nedelje je odbijala seksualne odnose. "Nije bilo seksa punih četrnaest dana", potvrdio je u šali američki glumac čija je supruga Marija Šrajver rođaka bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija.

"Sve ima svoju kolateralnu štetu", dodao je on. Zamoljen da prokomentariše TV debate predsedničkih kandidata, Švarci je odgovorio da kada želi da čuje diskusiju dva suparnička politička klana, "dovoljno je da povede suprugu u restoran". "Buš i Keri imaju sreće. Imali su samo tri debate, a ja svakog dana moram da debatujem za doručkom", rekao je guverner Kalifornije.

Šarliz Teron protiv krzna

Južnoafrička glumica Šarliz Teron, ovogodišnja dobitnica Oskara za ulogu u filmu "Monster", učestvovaće u holivudskoj kampanji protiv nošenja životinjskog krzna. Glumičin lik pojavljuje se na plakatu na kojem piše: "Vi sigurno ne biste voleli da nosite krzno vašeg psa i zato nemojte da nosite krzno životinjskog porekla".

"Mučiti životinje zbog mode za mene nema nikakvog smisla", izjavila je tim povodom Šarliz Teron (29). Ovim gestom glumica se pridružila Udruženju za zaštitu životinja Peta, koje širom sveta broji 75.000 članova i smatra se jednim od najvažnijih i najuticajnijih pokreta te vrste.

Japanci odali počast Tomu Kruzu

Holivudska zvezda Tom Kruz postao je prvi strani glumac koji je ostavio otisak šake, koji će biti postavljen na jednom trgu u centru Tokija i podseća na holivudski Bulevar slavnih.

"Zaista sam počastvovan. Imam jedinstven odnos sa japanskom publikom", rekao je Kruz koji je igrao u filmu "Poslednji samuraj", čija se radnja događa u 19. veku u Japanu. Kruz u Tokiju boravi povodom promocije novog filma "Kolateral" u kojem, prvi put u karijeri, igra negativca. Otisak Kruzove desne šake biće 69. koji je postavljen na trgu koji odaje počast japanskim umetnicima.

Pred sud zbog golišavih

slika Kameron Dijaz

Popularna holivudska glumica Kameron Dijaz, zvezda filmova "Čarlijevi anđeli", tužila je fotografa Džona Rutera zbog falsifikovanja njenog potpisa na dokumentu kojim se daje pristanak za objavljivanje njenih golišavih fotografija, koje je Ruter snimio pre 12 godina.

Dijazova je ranije već tužila Rutera zbog ucene, kada joj je fotograf ponudio da otkupi pomenute fotografije uključujući i negative, ali je ovu tužbu kasnije povukla.
"Moj klijent nije učinio ništa loše", izjavio je Ruterov advokat Mark Verkman. "On je pružio priliku gospođici Dijaz da otkupi fotografije pre nego što ih je izneo na tržište, na šta je imao potpuno pravo", dodao je on.


vesti po rubrikama

^ljudi i događaji

15:37h

Darko Macura svira 30 instrumenata a, verovali ili ne, zvuk proizvodi i nozdrvama

15:54h

Glas u kanjonu Tare gde su jedni za izgradnju HE Buk Bijela, a drugi protiv

16:23h

Publicista Ljubica Stojadinović snimila film o baba Jani Milanović s Homolja

16:42h

Zanimljivosti: Nema seksa za Švarcija jer je podržao Buša

 
 


     


FastCounter by LinkExchange