[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Petak, 15. 10. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za petak

 

OVAN BIK BLIZANCI
Emotivni ste i to koristite da se uživljavate u tuđu psihu, a sopstvene potrebe i probleme stavljate u drugi plan. Dok obavljate rutinske poslove, maštate o putovanjima i u mislima zgrćete pare. Za sada se morate zadovoljiti onim što imate. Iako nekome služite kao sedativ, i vama su potrebni podrška i savet. Nervni sistem polako popušta. Druženje sa vedrim osobama zaista je lek za dušu i srce. Mnogi Bikovi nalaze se u raznim šemama, tipa tupouglog trougla. Samo ukoliko imaju iskustva sa tim, izaći će iz "igre" bezbolno. Ne rasipajte ionako skromne zalihe psihičke energije, ako ne sada, trebaće vam kada budete bili u teškoj situaciji. Dok se svi raduju i luduju, vi niste u formi. Jedva čekate da i ova nedelja prođe, pa da se vratite u ustaljeni ritam funkcionisanja. Nagli talas malodušnosti na poslovnom planu samo je prolaznog karaktera. Pošto ste stvorili zalihe, možete sebi da dopustite taj luksuz, ali samo nakratko. Depresivno raspoloženje sa blagom dozom anksioznosti.

 

RAK LAV DEVICA
Nastupila je emotivna nestabilnost. Svesni partnerovih mana, razmišljate da li da preduzmete radikalne promene? Kolebate se: nestati ili ozvaničiti vezu. Ne opterećujte se emotivnim stanjem. Nastojte da se odmorite, sačekate koji dan. Problemi će nestati kao rukom odneseni. Važno je da znate šta hoćete. Raspleti su znatno sporiji nego što to vama odgovara, što vas dodatno opterećuje. Poželjno je ono čega definitivno nemate - strpljenje. Već sutra početkom vikenda biće sve u redu, ali već pri kraju se možete nadati kojekakvim komplikacijama. Zdravstevena situacija nije idealna. Krajem nedelje imunitet može opasti. Bolest zahteva ozbiljniji tretman. Nezadovoljstvo partnerom i nemogućnost da ga menjate - dovode vas do očaja. Idealno rešenje je menjati sebe jer ste zaista preterali. Fizičke aktivnosti, boravak u prirodi, šetnja na svežem vazduhu - popravljaju raspoloženje. Niste meditativan tip. Taj vid relaksacije ostavite Ribama.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Iako nastojite da se izolujete i povučete u sopstvenu ljušturu, ne vredi. Prijatelji vam to ne dozvoljavaju, budući da im vaše prisustvo uliva sigurnost. Odličan period za posao, učenje, a loš za saradnju. Ne odustajte od trgovine, sklapanja ugovora, književnog rada i drugih aktivnosti. Savetima pomažete prijateljima u nevolji. Mogući su problemi sa sluhom i reuma. Oni su psihosomatske prirode. Nešto ne želite da čujete i plašite se da otvoreno ispoljite ljutnju. Imate poteškoće kada sa partnerom pokušavate da nađete zajednički jezik. Komunikacija je loša, a samim tim i sve drugo što iz toga sledi. Više radite, a manje pričajte, i sve će biti u redu. Neodlučnost i propuštanje prilika mogu vam doći glave. Dok vi oklevate, sumnjajući u sopstvene vrednosti, konkurencija ne gubi vreme. Budite samouvereni. Strelci su ušli u ambiciozan period. Znate šta hoćete i jasno grabite k cilju, iako se sa njim mnogi ne slažu. Važno je da je vama po volji.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Novi poslovni potezi praćeni su i novim ulaganjima. Nema zarade bez rizika. Ovoga puta je on minimalan. Odličan period za početke. Skloni ste mračnim mislima čim nastupi zatišje raznih obaveza. Zle slutnje, razna predosećanja i depresiju - treba po svaku cenu izbegavati. Preispitivanje sopstvenih grešaka. Ljubav vam je potrebnija nego ikada, ali ona izostaje. Nesporazumi sa partnerom i mogućnost sukoba zaista vas plaše. Morate biti stalno nečim okupirani, jer čim nastupi zatišje, nastupa i loše raspoloženje. Nađite zlatnu sredinu između ljubavi i posla. Jedna Devica to od vas očekuje. Zbog nečega se kolebate. Nikako da donesete ispravnu odluku i rešite problem. Sve je polovično, tako da ste malodušni i neraspoloženi. Pokušavate da nađete pravo rešenje i, za divno čudo, u tome uspevate. Saznanje da nemate na koga da se oslonite zaista je bolno. Pitate se dokle? Podložni ste prehladama i bolestima disajnih organa.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za petak

19:40h

Savet veterinara: Hranite psa na istom mestu u isto vreme

19:45h

Akvaristika: 10 zašto za akvarijum

19:55h

Pas: Ruski hrt (berzoj)

20:00h

Mačka: Mejn kun

 


     


FastCounter by LinkExchange