[an error occurred while processing this directive]  

[an error occurred while processing this directive]  

I n t e r n e t   i z d a n j e
Subota, 18. 9. 2004.

 
 
[an error occurred while processing this directive]

vesti dana

forum

arhiva

vaša pisma

istorijat

redakcija

kontakt

pomoć

pišite nam


Horoskop za subotu


OVAN BIK BLIZANCI
Samoća vam prija tako da ćete, ukoliko budete u prilici da je ostvarite, s obzirom na to da mnoge osobe iz vašeg šireg i bližeg okruženja ovih dana žele da im posvetite svoje vreme napuniti baterije. Ispoštujte zahtev svog nervnog sistema - odmorite se. On vam poručuje da ste se preforsirali, kako fizički tako i mentalno. Šetnja u prirodi prija. Započinjete više poslova istovremeno. Kao da sve što planirate može da stane u dan, dva. Poželjno je da ih sistematično završavate. Pošto se to kosi sa vašim navikama, u početku neće biti lako. Prehlada konačno prolazi. Za početak će biti dovoljno da se okružite ljudima koje volite i koji vole vas. Lavovi vas ovih dana izbacuju iz ravnoteže. Skloni ste ozbiljnijem pristupu svim oblastima i učenju, tj. proširivanju saznanja. Odličan period za uspeh u toj sferi, iako vam to nije svojstveno, imate želju da se do kraja udubite u problematiku. Na momente vas može obuzeti talas nepraktičnih poteza. Najbolje bi bilo da se uzdržite od burnih reakcija.

 

RAK LAV DEVICA
Ukoliko se nađete u neugodnoj situaciji, nećete biti sami. Sledi pomoć uticajne osobe. Mnoge stvari postižete na sebi svojstven diplomatski način, a ponešto i laskanjem, što vam nije strano. Utešno je to što delite iskustva sa drugima. Prisustvovaćete nekakvom prijemu koji niste planirali. Ukoliko ste u vezi ili u braku, očekuje vas puno nezaboravnih momenata sa voljenom osobom, a pošto ste zaboravili kako izgleda biti opušten, svakako će vam prijati. Oni koji su bili sami, mogli bi da se upuste u novu vezu. Iako imate uspeha na više strana, akcenat treba staviti na ljubav i svu svoju energiju usmeriti ka harmoniji na tom planu. Ovih dana do izražaja dolazi vaša (ekstremno potisnuta) ambicija, pa ne bi trebalo da vas čudi ako vam neko ponudi kakvo unapređenje ili slično. Sve to će pojačati potrebu da sebi dokažete sopstvenu vrednost. Sledi uspeh. A ljubav? Mladi pripadnici znaka konačno rešavaju emotivnu zbrku, ostali po starom.

 

VAGA ŠKORPIJA STRELAC
Pravite dalekosežne planove. Nikako ne odustajete od nečega što ste sigurni da hoćete. Ukoliko želite da se dobro osećate, moraćete da obratite pažnju na pravilnu ishranu i uredniji život i smanjite sitne poroke (hranu, cigarete, na primer). Da li ste razmišljali o tome da se bavite i nekim sportom? Uspešni ste u svemu čega se latite, uprkos tome što ste bili krajnje nepromišljeni i brzopleti. Iskoristite to konstruktivno. Najzad možete da predahnete. Aktivnosti vezane za putovanja i odmor su tek pred vama. Ukoliko poželite da se uplićete u tuđe probleme, obuzdajte se, jer ni vaš život nije baš tip-top. Ovih dana, danas posebno, oslanjate se na intuitivne sposobnosti, ali vas zato muči i nervoza i neverica. Sve što je dobro ima i loših strana. Iskoristite prvu pogodnost, ali nemojte zanemariti ono što vam nervni sistem poručuje. Ako ne pomaže meditacija i duboko disanje, probajte sa tabletama za smirenje. To će vam olakšati današnji dan. Čekanje se isplatilo.

 

JARAC VODOLIJA RIBE
Ozbiljni ste i odgovorni, pošto okolnosti to od vas zahtevaju, a i vi volite da ste "nadležni". Okolina se, najzad, uverila da na vas uvek može da se osloni, iako delujete pomalo neozbiljno u svojoj nadmenosti i nadobudnosti. Prvi utisak može da prevari, a vi umete da se korigujete. Stiže obećani dobitak. Izuzetno uspešan i kreativan dan za sve više tipove ovog znaka. Šta god radili, radićete s voljom i lakoćom. Vodite računa da ne preterate sa maštom, jer u tom slučaju možete izgubiti ionako nesigurno tlo pod nogama. Problemi sa kožom u vidu alergije ili nekakve reakcije su na nervnoj bazi. Umor, loše raspoloženje i loše zdravlje tiču se hroničnih problema koje niste na vreme registrovali. Ne forsirajte se, već činite isključivo stvari koje vas ne opterećuju. Pokušajte da činite ono što vas ne zamara. Shvatite da smo kao ljudi ograničeni, pa i vi. Ne rasipajte novac bez potrebe.

vesti po rubrikama

^slobodno vreme

19:30h

Horoskop za subotu

19:45h

Kako treba da izgleda vaš stan ili soba da se ne biste obrukali pred ženskim polom

19:55h

10 najčešćih ženskih laži

 


     


FastCounter by LinkExchange